APC

 

 

 

Skoraj štiri desetletja je APC industrijski standard za zanesljivo moč ter fizično infrastrukturo tehnologije. Danes velja APC za eno izmed vodilnih imen na področju IT opreme. Zgodovina izdelkov je potisnila podjetje v globalno prepoznavo. Glavna panoga, ki se ukvarjajo je varovanje podatkov ter ostale rešitve, ki rešujejo organizacije in podjetja po vsem svetu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1986 v Rhode-Islandu v ZDA. Združili so moč trije inženirji elektrotehnike iz MIT univerze.

Podjetje je že to leto proizvedlo prvi UPS 450AT+. Za ta podvig so bili nagrajeni v računalniški reviji »Editor`s choice« ter dobili tudi nagrado. 1988 so bili APC-jevi izdelki na voljo za širno prodajo. 


Leta 1990 je APC nadaljeval z uvajanjem boljše tehnologije ter iskanjem novih rešitev, kot je na primer Smart-UPS, danes poznan kot glavna zaščita v podjetjih ter organizacijah kadar pride do zapletov z električno energijo. Istega leta je bil predsednik ter CEO Rodger B. Dowdell, Jr. Imenovan za New England podjetnika leta po reviji Magazine.

Skozi leto 1990 APC prinese 155 novih izdelkov na trg, kot so SurgeArrest prednapetostna zaščita, Matrix-UPS, prvi modularni UPS, nove generacije Smart-UPS ter Symmetra power Array, ki je revolucioniral industrijo z redundanco, prilagodljivostjo ter uporabnostjo. 


Leta 2002 je APC predstavil PowerStruXure, prvi kos ključne fizične omrežne infrastrukture. 14. februarja 2007 je podjetje APC kupilo podjetje Schneider Electronic. Schneider znano po predvsem upravljanju z energijo ter avtomatizacijo.
 

Prodajni program...

 

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

UPS

Smart-UPS
BackUPS
Baterije za UPS