Potrebujete pomoč?
Pošljite vprašanje na info@acord-92.si

ali nas pokličite na
01-583-7230.
Z veseljem vam bomo pomagali!

Zaposlitev v Acord-92

Podjetje Acord-92 d.o.o. je eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji. Kot distributer našim partnerjem ponujamo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost, logistično in tehnično podporo našega strokovnega osebja ter hišni servis računalnikov in najrazličnejše računalniške opreme.

Acord-92 d.o.o. ponuja privlačne delovne pogoje in zanimivo delovno okolje. Izkoristite priložnost za prvi korak ali nadaljnji korak na lestvici vaše kariere in soustvarite uspešnost podjetja. Postanite del ekipe na področju prodaje, marketinga, servisa, v proizvodnji ali skladišču.

Pred vami je edinstvena priložnost, da pridobite nova znanja in izkušnje v eni izmed največjih distributerskih hiš z računalniško opremo v Sloveniji, spoznate veliko zanimivih ljudi in postanete del uspešne zgodbe.

Če se želite pridružiti naši ekipi, če bi radi svojo ustvarjalnost izkazali pri uresničevanju skupnih ciljev in se osebno ter strokovno razvijali, posredujte vašo vlogo na elektronski naslov: zaposlitev@acord-92.si. Vaše podatke bomo shranili v bazo in vas v primeru potrebe po vašem profilu tudi obvestili.

V ACORDu se veselimo vaše prijave.

 

Aktualna delovna mesta:

Trenutno ni aktualnih delovnih mest