ViewSonic

Prodajni program

 

Oglejte si našo prodajno ponudbo!

 

Namizni zasloni Informacijski zasloni Interaktivni zasloni Interaktivne table

Projektorji  Mini PC Stojala za zaslone Dodatki za zaslone

ViewSonic

Prodajni program...


Podjetje ViewSonic je bilo ustanovljeno leta 1987 in kaj kmalu postalo eno svetovno vodilnih na področju zaslonskih tehnologij, z idejo da dober zaslon lahko pusti pozitiven pečat na uporabniku. Kot vodilni proizvajalec, se z najnovejšimi tehnologijami predstavlja že več kot dve in pol desetletji. Več kot 30 pisarn po vsem svetu in pokritost 125-ih držav omogoča širok dostop do kupcev, njihova zavezanost h kvaliteti, inovaciji in sodelovanju s partnerji, pa jih drži v koraku z vodilnimi na tržišču.

Dandanes je podjetje naklonjeno predvsem področjem LED zaslonov, zaslonov na dotik, projektorjem, veliko-formatnim zaslonom in virtualnim namizjem. S pogledom usmerjenim naprej, so naklonjeni zagotavljanju dobrih in inteligentnih rešitev za svoje kupce.

»See the difference« ali »opazi razliko« je moto podjetja, ki se od ustanovitve trudi za en sam cilj, uporabnikom nuditi izkušnjo, ki presega njihova pričakovanja. V ta namen se ViewSonic povezuje z vsemi večjimi podjetji in tako ostaja v koraku z najnovejšimi tehnologijami računalniškega sveta.

Neomajna zavezanost podjetja ViewSonic kakovosti, zanesljivosti in učinkovitosti je bila tekom delovanja že večkrat počaščena s priznanji in nagradami strokovnjakom iz industrije. Z več kot 3000 nagradami po vsem svetu, tako za izdelke in storitve, te nagrade odražajo predanost delu na področju zaslonskih tehnologij.

Spoštovanje okolja, zmanjševanje uporabe škodljivih materialov, popolna zelena prenovo zaslonov, iz CCFL osvetlljenih modelov  v LED od leta 2011 naprej, ViewSonic zagotovo trdno drži okoljsko zakonodaj, ter je zavezan k razvoju zelenih izdelkov, s poudarkom na recikliranju in zmanjševanju količine odpadkov, ter usposabljanju svojih zaposlenih in partnerjev za izvajanje svojih dejavnosti na okolju prijazen način.