Antec

 

Antec, Inc je vodilno podjetje v svetu visokozmogljivih računalniških komponent in dodatkov za igranje ter nadgradnjo osebnih računalnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1986 in je prepoznan kot pionir v industriji in še vedno ohranja svoj visok položaj na trgu kot mednarodni dobavitelj tihih, efektivnih in inovativnih produktov. Antec je dosegel velik uspeh v distribucijskih kanalih z upoštevanjem zahtev zahtevnih sestavljavcev računalnikov in sistemskih integratorjev.

Antecova ponudba vključuje širok nabor ohišij, kot je napredna serija Performace One, ekonomična New Solution ter družina VERIS za domači kino. Antecova ponudba vključuje tudi napredne linije močnih in zanesljivih napajalnikov za največje entuziaste in serijo EarthWatts, ki spada med najbolj učinkovite napajalnike na tržišču. Igralci računalniških iger so zahtevno in rastoče občinstvo in veliko Antecovih produktov je oblikovanih posebno za njih.

Antec ima sedež v Fremontu v Kaliforniji z dodatnimi pisarnami na Nizozemskem, Nemčiji, Kitajskem in Tajvanu. Svoje produkte prodajajo v več kot 40 državah po vsem svetu.

Prodajni progam...

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

Računalniška ohišja Napajalniki Vodna hlajenja
Ohišja Napajalniki KÜHLER

 

 


Računalniško ohišje:Hlajenje: