PRODAJNI PROGRAM - DISTRIBUCIJA

V letih poslovanja smo si pridobili veliko v svetu uglednih in pomembnih dobaviteljev na področju IT tehnologije. Z njimi smo razvili odlične poslovne odnose, da lahko strankam nudimo najnovejšo tehnologijo, svetovanje ter podporo.

 
Zastopamo blagovne znamke: 

Acord-92 je zastopnik in distributer za Acer računalnike in monitorje v Sloveniji Acord-92 je zastopnik in distributer za Antec ohišja, napajalnike in hlajenje v Sloveniji

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Asrock osnovne plošče v Sloveniji. Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za ASUS osnovne plošče, mini računalnike in grafične kartice v Sloveniji. Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za ASUSTOR NAS strežnike v Sloveniji.

Acord-92 je zastopnik in distributer za Cooler Master ohišja, napajalnike, zračna in vodna hlajenja, gaming tipkovnice, miške in slušalke v Sloveniji Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za GIGABYTE osnovne plošče, mini računalnike in grafične kartice v Sloveniji.

hannspree

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za iiyama računalniške monitorje, public zaslone ter zaslone na dotik.

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za Kingston ram pomnilnik, USB ključe, SSD, spominske kartice in slušalke.

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za LC-power ohišja, napajalnike, slušalke, miške in ostalo periferno opremo.
Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za MODECOM ohišja, slušalke, miške, podloge in ostalo periferno opremo. Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za MSI osnovne plošče, grafične kartice, slušalke, miške, podloge in ostalo periferno opremo.

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za NEC public zaslone večjega formata, računalniške monitorje, videowalle in ostalo periferno opremo.

 

Acord-92 je zastopnik in distributer za NZXT ohišja, napajalnike in vodna hlajenja v Sloveniji PCplus je vodilna domača blagovna znamka osebnih računalnikov v Sloveniji. Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za Powerwalker UPS brezprekinitveno napajanje, inverterje in ostalo opremo. Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Sapphire grafične kartice v Sloveniji.
Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za TP-LINK mrežno opremo, routerje, mrežne kartice in dostopne točke.

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za Triumph Board interaktivne table.

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za Viewsonice public zaslone večjega formata.      
       
       
       
       

 

Dodatni prodajni program

Da lahko zagotovimo našim kupcem večino IT opreme na enem mestu smo v naš prodajni program vključili izdelke drugih, v svetu prav tako znanih proizvajalcev. Z njimi ali z njihovimi parterji smo razvili odlične poslovne odnose, da lahko nudimo najnovejšo tehnologijo in podporo. Tako lahko pri nas izbirate tudi med naslednjimi proizvajalci:

Ponujamo Dell prenosne in namizne računalnike in računalniške monitorje.
Ponujamo SanDisk USB ključe, spominske kartice... Ponujamo Felix 3D tiskalnike v Sloveniji!
Ponujamo UBNT Ubiquiti profesionalno mrežno opremo, dostopne točke, usmerjevalnike in drugo.