LED informacijski zasloni

Ponujamo vam nakup in postavitev LED zaslonov, primernih za notranjo in zunajo uporabo. Prednost LED zaslonov je zmožnost postavitve v poljubnih velikostih, visok kontrast, primernost za uporabo v vseh pogojih. Zaradi modularne zasnove lahko projekt prilagodimo vašim potrebam in željam.

Led zaslon je namenjen digitalnemu vizualnemu prikazovanju slike in videa. Pri sestavljanju ekranov uporabljamo kvalitetne komponente Taiwanskega, Evropskega in Slovenskega porekla, izdelek ima tako naziv Made in Slovenia. Krmiljenje slike in videa je plod lastnega znanja in tako lahko zagotovimo izredno kvalitetne barvne odtenke in hitro procesiranje. Naš sistem krmiljenja uporabljajo tudi znani svetovni proizvajalci Led ekranov.

LED zasloni omogočajo predvajanje vsebin, TV slike v živo (live video), statične slike (BMP, GIF ali JPEG) ali video v formatih DV, MPEG, MPEG 2, MPEG 4, Flash ali AVI., imajo tudi dodatno možnost avtomatskega prikaza podatkov (temperatura, vreme, info…)

Primeri zunanje uporabe so postavitve na ulice, trge, stadione, ob cesti, zunanje površine trgovskih centrov... Prednosti so odpornost na vse vremenske pogoje, stabilna konstrukcija, visoki kontrasti in nizka poraba energije.

Primeri notranje uporabe so postavitve v konferenčnih sobah, studijih, na razstavah, trgovinah, klubih, trgovskih centrih... Prednosti LED zaslonov so v širokih vidnih kotih, enostavnih postavitev, visokemu kontrastu, nizki porabi energije in s tem nižjem segrevanju.

Za upravljenje in nadzor LED zaslonov ponujamo tudi strojne rešitve, LED kontrolerji katere je možno upravljati na daljavo preko internetne povezave.

 

Reference v sodelovanju z našimi partnerji:

 


Arena Petrol Celje, 28 m2

 


Unior d.d. Rogla, Slovenija 7,2m2

 


Mercator Šiška, indoor

 


Rogaška Slatina, 6m2


Sarajevo S10, 18m2


Ceeref, Ljubljana, Slovenija, 42m2

 


ZVD, rezervacija parkirišč, info LED

 


Banja Luka , info LED

 


SAWAL, P.E. Nova Gorica

 


Medical Fabjan, LCD video wall

 


INPOS, Celje, 18 m2

 


Občina Grosuplje, info LED