Potrebujete pomoč?
Pošljite vprašanje na info@acord-92.si

ali nas pokličite na
01-583-7230.
Z veseljem vam bomo pomagali!

Kdo smo

Podjetje Acord-92 d.o.o. je eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji.  Naš prodajni program vključuje v svetu uveljavljene blagovne znamke, kot so Acer, Kingston, ASUS, APC, GIGABYTE, NEC, Logitech in številne druge…  Naša blagovna znamka računalnikov PCplus je v Sloveniji uveljavljeno ime osebnih računalnikov, z računalniki iz lastne proizvodne linije oskrbujemo vse glavne slovenske trgovce z računalniško opremo, smo tudi edini OEM Microsoft partner v Sloveniji. Kot distributer našim partnerjem ponujamo širok nabor izdelkov, hitrost in zanesljivost,  logistično in tehnično podporo našega strokovnega osebja ter hišni servis računalnikov in najrazličnejše računalniške opreme. Smo tudi pooblaščeni serviser priznanih blagovnih znamk, kot so NEC, MSI, ASUS (komponente)… Dokaz naših izkušenj in zmogljivosti so številne zmage na vladnih razpisih za nakup računalnikov, monitorjev, projektorjev in strežniške opreme. 

Leta 1991 smo začeli z delom kot skupina zanesenjakov, ki je iz majhnega podjetja, ki je sestavljalo računalnike v nekaj letih postalo ena največjih distributerskih hiš z računalniško opremo v Sloveniji. Kot eden izmed največjih smo pod pritiskom mnogih podjetij, kar pa nam ne preprečuje, da poslujemo profesionalno in kakovostno. Pritisk je za nas le dodatna motivacija in izziv.

Kako poslujemo

Distribucijo razumemo v njeni celotni dimenziji in z našimi odjemalci poslujemo tako, kot oni pričakujejo na drugih razvitih tržiščih, s partnerji pa v obliki in zahtevah prilagojenih njim. Odjemalce povezujemo z našimi partnerji, tako da lahko izkusijo vse prednosti direktnega kontakta in izvora informacij. Konstantno razvijamo naš "kanal" vzporedno s postopnim razvojem našega tržišča. Linija prodajnih proizvodov je vedno sveža, zaloge dovolj velike in poslovanje strogo kontrolirano. V poslovanju imamo uveden sistem kontrole kakovosti, ki je skladen s standardom kakovosti ISO 9001:2008, kar potrjuje certifikat, ki ga je izdala mednarodna družba za verificiranje BVQi (Certifikat BVQi številka: SL16466Q). Prav tako finančno zanesljivost predstavlja AAA bonitetna ocena odličnosti, ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

  

Kaj želimo

V prihodnosti želimo povečati zadovoljstvo naših strank in kvaliteto naše ponudbe. Naš vodilni položaj želimo okrepiti in biti pripravljeni na kakršnekoli spremembe na trgu, Ne želimo samo obstati v času koncentracije distribucijskih podjetij, ampak ob tem tudi igrati pomembno vlogo na trgu.