Informacijski zasloni


Zakaj infomacijski zasloni?
Informacijski zasloni prinašajo moderno in atraktivno posredovanje medijske vsebine pravi ciljni publiki ob pravem času in na pravem mestu. Namenjeni so za uporabo na javnih stavbah, letališčih, razstavah, sejmih, kongresnih centrih, POS, borzah, kontrolnih sobah, proizvodnji in povsod, kjer se potrebuje prikozovanje medijske vsebine oz. so potrebe po velikih zaslonih.

Strošek posredovanja informacij se občutno zmanjša, hitrost prilagoditev oz. zamenjave vsebine je občutno hitrejša in fleksibilna. Vsebina se lahko prilagaja glede na želje publike in potreb v danem času na lokaciji. 

Kaj nudimo:
Informacijske zaslone svetovno znanih proizvajalcev NEC, Philips, iiyama, Viewsonic in Sharp, s katerimi lahko zadovoljimo še tako skrito željo po prikazu medijske vsebine. V programu imamo več kot 50 različnih modelov zaslonov. Nudimo vam dodatno opremo kot so računalniki, mrežna oprema, programska oprema, zunanja in notranja ohišja...

Oglejte si informacijske zaslone v naši spletni trgovini:

 

 


Več o naših blagovnih znamkah si lahko ogledate na:

Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za iiyama računalniške monitorje, public zaslone ter zaslone na dotik.   philips slovenija distributer Acord-92 je zastopnik, servis in distributer za Slovenijo za Viewsonic public zaslone večjega formata.