Interaktivne table

Iz našega programa vam nudimo interaktivne table proizvajalca TRIUMPH BOARD, ki so zasnovane, da uporabniku nudijo čimbolj enostavno upravljanje. Kvaliteta sodi v sam vrh ponudnikov podobnih izdelkov. Prednost pa se poveča s priloženo programsko opremo, ki nudi vse potrebno, da boste uspešni z vašo predstavitvijo.

V primeru, da že imate projektor in tablo pa bi želeli vse to spremeniti v nekaj minutah v interaktivno tablo vam nudimo rešitev proizvajalca eBeam.

 

Interaktivne table Triumph Multi Touch

Interaktivne table Multi Touch 78”/89”/96” omogočajo omogočajo 4 uporabnikom, da istočasno pišejo, rišejo in premikajo objekte ali dvema uporabnikoma da spreminjata velikosti dveh objektov z dvema prstoma. Je prava tabla na več dotikov, ki ne potrebuje dodatnega nastavljanja za podporo več uporabnikom. Z njo lahko pišete in rišete s prstom, pisalom ali celo s kazalcem.

Triumph table se z računalnikom povežejo preko USB 2.0 vmesnika ali opcijsko preko Wi-Fi. Hitro in esnotavno priklopite in začnete z interaktivnim predavanjem.

Triumph interaktivne table delujejo na osnovi IR LED optične tehnologije, ki uporablja kombinacijo IR LED in fotografskih tranzistorjev, ki so namešlenio v parih preko aktivne površine. Ko se dotaknete povržine, se snop infrerdeče svetlobe med LED in foto tranzistorji prekine na mestu dotika. Ta položaj se pretvori v X in Y koordinate, ki jih porem računalnik pretvori v položaj miške.

Triumph interaktivne table se uporabljajo v učilnicah na vseh nivojih izobraževanja, v poslovnih predavalnicah in sejnih sobah, v profesionalnih športih...

Funkcije

- prava podpora za več dotikov (multitouch)
- prepoznavanje multi touch kretenj
- nizkoodsevna s porcelanom prevlečena jeklena površina - e3 ekološke, antibakterijske ter in protivandalne zaščite s "Cradle to Cradle" certifikacijo (program za proizvodnjo izdelkov varnih za ljudi in naravo)
- večnamenskost- združuje možnosti nadzora aplikacij z mnogo intteraktivnih orodij z uporabo prsta, kazalnika in pisala ali celo za pisanje z običajnim flomastrom
- stranska odstranljiva pasica za bližnjice do programskih orodij
- MS Office orodja za opombe
- TB Comenius programska oprema za pisanje in izobraževanje s polno podporo za opombe
MyScriptStylus programska oprema za zaznavanje pisave za enostavno pretvarjanje v tekstovne okvire v vsaki aplikaciji
- RM Easiteach Next Generation - odlična programska oprema za izobraževanje s tekstovnimi, jezikovnimi, glasovnimi in številčnimi orodji, multimedijsko bazo (slike, videi, audio...), posebnimi efekti in vsebinami za preko 10000 lekcij, podpornimi materiali za učitelje, preko 80 video vaj
- visoka kvaliteta, odzivnost, natančna kalibracija, enostavna namestitev

 

 

TB Comenius programska oprema

Za kar največ možnosti interakcije so Triumph Interaktivne table opremljene s TB Comenius programsko opremo, ki ponuja orodja in funkcije, posebno oblikovanje za izboljšavo Microsoft Office in izobraževalnih programov. TB Comenius skupaj z Triumph interaktivnimi tablami omogoča uporabniku pisanje, izvajanje funkcij miške, brisanje, manipuliranje in premikanje objektov na interaktivni površini brez posebnih orodij.

Triumph interaktivne table s TB Comenius programsko opremo prinesejo življenje v učilnico in vam omogočajo izdelavo lastnih načrtov za lekcijo. Spreminjajte svoje lekcije z uporabo večfunkcijskih "potegni in spusti" zmožnosti. Primite in združujte objekte, jih izrežete in prilepite... TB Comenius omogoča dodajanje opomb in shranjevanje zapiskov neposredno v več programskih orodij, vključno z MS PowerPoint, Word, Excel...

Programske funkcije:
- ustvarjajte, spreminjajte in pišite opombe kar preko filma, ki ga predvajate
- Clipart slike, hiperpovezve, pribloževanje
- urejanje, spreminjanje, polnjenje in združevanje objektov
- spreminjanje in prilagajanje oblik vašim zahtevam
- zajemanje zaslona z vašega računalnika in vstavljanje lastnih slik
- polna zaslonska orodja, geometrijske risbe, ravnilo, kompas
- kamera za dokumente
- in še veliko več

MyScript Stylus programska oprema

MyScriptStylus je metoda vnašanja teksta, ki zamenjuje tipkovnico s prepoznavanjem rokopisa v spletne brskalnike, epošto, koledarje, tabele, Word in mnogo več. MyScript Stylus v realnem času prenaša vaš rokopis v tekst in se ponaša z največjo natančnostjo na tržišču. Dodatno vsebuje celo kalkulator, ki omogoča reševanje matematičnih problemov s pretvorbo simbolov in številk ter ponujanjem rezultata v realnem času. Program je narejen naprave, ki omogočajo vnašanje podatkov s pisalom ali prstom, kot so interaktivne table, tablice...

Omogoča prepoznavanje rokopisa v 64 jezikih, tudi v slovenščini.


1. Izberite svoj način pisanja:
 
 
 
 
- polnozaslonski način: omogoča pisanje kjerkoli na strani.
 
 
 
 
 
- pisalno okno: vanj naravno vpisujete besedo za besedo. Vaš rokopis se v realnem času pretvarja v aktivno aplikacijo
 
 
 
 
 
 
 
- črkovno okno: vanj posamezno vpisujete vsako črko. Ta način se uporablja za vpisovanje gesel, epoštnih naslovov, spletnih naslovov in drugih specifičnih besed

 
 
 
 
 
- Virtualna tipkovnica: za uporabo tradicionalnih bližnjic na tipkovnici lahko uporabljate tudi MyScript Stylus virtualno tipkovnico.
 
 
 
 
 
 
2. Enostavno računanje:
Kalkulator je dodatek k MyScript Stylus opremi. Uporabniku omogoča zapisovanje kompleksnih matematičnih funkcij, pretvarja simbole in številke ter podaja rezultat v realnem lasu. Idealno za vaje v učilnici ali enostavne vsakodnevne kalkulacije.
Podpira sledeče simbole: +, -, /, ( ), xx, xx+y, π, √x.
 
 
 
 
 
3. Zaznava naravne kretnje za urejanje in popravljanje vašega teksta, kot so prelom vrstice, brisanje črk ali združevanje besed in vstavljanje presledkov.
 

RM Easiteach The Next Generation

RM Easiteach The Next Generation je kompletna aplikacija za učenje in poučevanje, ki ponudi uporabniku nadzor nad izdelavo in ponujanje privlačnmih lekcij in uporabnih virov. Orodja znotraj RM Easiteach so bogata in močna, toda enostavna za uporabo in rušijo razmik med učiteljem in učencem in ponudjo največ iz interaktivne opreme v učilnici. Vgrajeni pripomočki in multimedijske vsebine s širokim naborom tem, vam pomagajo zbirati ideje in poživijo lekcije. Ustvarite in materiale vnaprej in uporabite RM Easiteach kot napredno orodje za predstavljanje v vašo podporo.
uporanik lahko združuje animacije, videe, flash datoteke, tekst in številčne aktivnosti vse v enem dokumentu. RM Easiteach je bil narejen namensko za izobraževalne ustanove in poučevanje polnih razredov in se lahko uproablja v pirokem razponu tem. Nabor funkcij se nenehno dodaja in posodablja.