Logitech

Usmerjen na inovacijo in kvaliteto, Logitech izdeluje računalniške dodatke, ki vam pomagajo do večjega užitka v digitalnem svetu. Začeli so leta 1981 z računalniško miško, ki je ponujala bolj intuitiven način uporabe osebnega računalnika. Postali so vodilni proizvajalec računalniških mišk in v tem so času ponovno definirali miško na ducate načinov, da so obdržali korak z naraščajočimi potrebami uporabnikov namiznih in prenosnih računalnikov.

Od svojih prvih dni so razširili svoje znanje preko izdelave mišk na širokim nabor drugih naprav in vmesnikov, ki so poslednji korak med vami in vašim računalnikom, konzolno igro, digitalno glasbo ali domačim kino sistemom.

Njihovi produkti se prodajajo v skoraj vseh državah na svetu in Logitechovo vodstvo v inovaciji sedaj predstavlja širok nabor osebnih računalniških dodatkov (žičnih in brezžičnih), s posebnim poudarkom na področju upravljanja z računalnikom, iger, internetnih komunikacij, digitalne glasbe in nadzora nad domačimi video sistemi.

Za vsako našo kategorijo izdelkov natančno preučijo, kako njihovi uporabniki uporabljajo digitalne naprave in nato se njihovi inženirji in oblikovalci usmerijo v en cilj: kako lahko ustvarijo boljšo izkušnjo s temi napravami - bogatejše, bolj udobno, bolj zabavno, bolj produktivno, bolj priročno, bolj navdušujoče.

Logitech prodajni program

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

Dodatki za računalnike Dodatki Dodatki za Gaming

Miške in ploščki

Prezenterji

Tipkovnice

Kamere in slušalke

Zvočniki

Za MAC

Tipkovnice

Dodatki za Ipad

Ovitki za Ipad

 

Miške in tipkovnice

Volani

Slušalke

Igralne palice

Igralni ploščki

Dodatki