MODECOM

Acord-92 je uradni distributer modecom izdelkov.


Zgodba podjetja MODECOM se je začela leta 1999 na Poljskem. Sprva so začeli kot glavni dizajner ter proizvajalec računalniških ohišij. Že od samega začetka so sodelovali z najboljšimi strokovnjaki na področju dizajna ter materialov za računalniška ohišja. Nato so začeli proizvajati tudi kvalitetne napajalnike. Leta 2001 so odprli proizvodni objekt na Kitajskem, da bi povečali ter pohitrili postopek izdelovanja ter prodaje.

Največ »surovin« za izdelavo uvozijo iz Koreje, pri tem pa jim pomagajo največji strokovnjaki na tem področju. Vse to omogoča prodajo najbolj kvalitetnih izdelkov po konkurenčnih cenah. Za uspeh podjetja se lahko pohvalijo s tem, da vsakoletni dobiček znova investirajo v razvojni oddelek v podjetju. Leta 2005 so začeli proizvajati 2.1 ter 5.1 zvočne sisteme za katere je bilo veliko zanimanja. MODECOM je trenutno vodilno podjetje na svetu s proizvajanjem ter prodajo računalniških ohišij.

Vizija
Pri Modecomu poskušajo poslušati ter upoštevati želje uporabnikov ter vsak produkt narediti uporabniku prijazen in kvaliteten. V prihodnosti bodo podjetje še povečali ter tako zagotovili, da bomo njihove izdelke lahko kupili na vsakem kotičku v Evropi. Trudijo se povečati tržni delež ter osvajati nove izzive. 

 

Prodajni program...

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

Modecom računalniška ohišja Modecom napajalniki modecom periferija Modecom slušalke
Ohišja Napajalniki Periferija Slušalke

Gaming 

Za dom

Pisarna

 

Napajalniki za

namizne

računalnike

Gaming miške in 

tipkovnice

Brezžične ter žične miške

Gaming slušalke:

STRIKER, RANGE, 

RANGER,...

 

Modecom računalniške torbe Modecom virtualna očala Modecom gaming dodatki Modecom dodatki za prenosnik
Torbe Virtualna očala Gaming dodatki Stojala za prenosnik

Torbe za prenosne 

računalnike

Torbe za tablice 

 

3D očala za pametne 

telefone:

VOLCANO, FREEHANDS,..

Igralni ploščki