Hannspree

Hannspree se lahko pohvali z več kot 10 milijonov zaslonov, prodanih na evropskih trgih. Hannspree je del skupine HannStar Display Corporation, enega izmed največjih proizvajalcev zaslonov na svetu.

Nudijo široko ponudbo zaslonov - računalniške monitorje, zaslone na dotik, tablične računalnike, informacijske zaslone, "open frame" zaslone, dodatke za monitorje ...

Pri zaslonih na dotik uporabljajo Projective Capacitive tehnologijo (PCAP) in 10-točkovni dotik. Zasloni so zaradi zgornje steklene prevleke izredno odporni in funkcija dotika ostane enako delujoča, tudi če se zaslon opraska. Zaslon lahko upravljate z dotikom roke ali z stylus pisalom. Nudijo Full HD ločljivost, VESA združljivost in delujejo z operacijskim sistemom Windows 10.

HP serija nudi profesionalno linijo monitorjev, ki se odlikujejo po ergonomskem dizajnu za vsakodnevno udobno uporabo. Namenjeni so uporabi v poslovnih okoljih, ki zahtevajo daljšo uporabo. Nastavljivi so po višini, zaslon lahko nagibate in ga zavrtite. Imajo vse potrebne priključke, HS-IPS zaslon, širok vidni kot in VESA združljivost.

HL serija predstavlja korporativne zaslone, ki nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter moderen dizajn. Na voljo so v velikostih do 39,5'', nudijo poleg klasičnega razmerja stranic tudi zaslone s razmerjem stranic 16:10 ter Full HD 1080p ločljivost. Večina modelov ima vgrajene tudi zvočnike.

HS Business serija se pohvali s širokim vidnim kotom 178° ter izredno tankim robom zaslona. Zaradi tankega robu je izgled monitorja sofisticiran in moderen. Primerni so tudi za zahtevne grafične aplikacije in gaming. 

HE Value serija nudi energijsko učinkovite in cenovno ugodne monitorje z Full HD ločljivostjo in monžnostjo nagiba monitorja. Na voljo so do velikosti zaslona 23,8'', večina modelov ima vgrajene tudi zvočnike in VESA združljivost, da monitor lahko namestite na steno ali nosilec.

HQ Entertainment serija nudi širok vidni kot 178° in 2K ločljivost. Zaslon je na voljo v velikosti 27'', 2560 x 1440 WQHD ločljivost in z HS-IPS tipom zaslona.

HG Gaming serija je namenjena profesionalnim gamerjem ter nudi izredno hitre frekvence osveževanja in nizki odzivni čas.

Hannspree rešitve za izobraževalne namene so namenjene učencem in učiteljem za izvedbo izobraževalnega procesa popolnoma brez papirja in kjer se izobraževalni proces lahko spodbuja z interaktivnimi vsebinami.

Hannspree nudi izredno široko paleto personaliziranih rešitev za uporabo zaslonov na dotik in "open frame" zaslonov v različnih okoljih, kot so informacijski kioski, različni avtomati za hrano in pijačo, prodajne točke, uporaba v proizvodnji ... Možnosti so praktično neomejene. V kombinaciji z Andoid box napravo lahko vaš zaslon spremenite tudi v Android zaslon. 

Prodajni program ...

Preverite Hannspree izdelke v naši spletni trgovini pcplus.si

         
 

   
  Monitorji Dodatki