Kingston
Leta 1987 je Kingston vstopil na trg z enim samim produktom. Ustanovitelja John Tu in David Sun sta odgovorila na veliko pomanjkanje pomnilniških čipov s spominskim modulom, ki bi služil kot industrijski standard v prihodnjih letih.

S kombinacijo enega najstrožjih procesov testiranja izdelkov,  brezplačne tehnične podpore in nenehnega razvoja inovativnih tehnologij Kingston skozi svojo celotno zgodovino postavlja nove standarde kvalitete in zanesljivosti.

Zanesljivost je temeljni kamen Kingstonove produktne strategije. Igra ključno vlogo ohranjanju dolgoročnega zaupanja uporabnikov. Kingston je zavezan k ohranjanju zviševanju industrijskih standardov z vsakim novim izdelkom ob ohranjanju legendarne zanesljivosti.

Kingston je z leti zrasel v največjega svetovnega neodvisnega proizvajalca spominskih produktov. S sedežem v Fountain Valley v Kaliforniji Kingston zaposluje več kot 4000 ljudi po vsem svetu. Fortune magazine ga je razglasil za enega najboljših podjetij za delo v Ameriki, kajti verjamejo, da so spoštovanje, lojalnost fleksibilnost in integriteta ključne zahteve za ustvarjanje dobre korporativne kulture. Verjamejo, da je vlaganje v zaposlene nujno in da je vsak zaposleni del uspeha podjetja.

Kingston služi kot mednarodna mreža distributerjev, uvoznikov prodajalcev in sistemskih integratorjev na šestih celinah. Kingston danes  ponuja širok nabor produktov, ki najdejo svoj prostor v skoraj vsaki napravi, ki uporablja spominske medije - računalniki, strežniki, tiskalniki, MP3 predvajalniki, digitalni fotoaparati, mobilni telefoni...

Prodajni program...

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

Spominski moduli SSD pogoni USB ključki Spominske kartice

ValueRam

HyperX

Specialni

Ram konfigurator

Komercialni

HyperX

Poslovni

Serverski

Industrijski

Komercialni

Varnostni

Windows To Go

Brezžični

Foto / Video

Mobilne naprave

Profesionalne

Čitalci