Potrebujete pomoč?
Pošljite vprašanje na info@acord-92.si

ali nas pokličite na
01-583-7230.
Z veseljem vam bomo pomagali!

VZDRŽEVANJE OPREME

V Acordu poskrbimo, da ob vsakodnevnih poslovnih izzivih, računalniške težave prepustite nam.

Če se vam je že zgodilo, da je zaradi tehničnih težav z računalniki in omrežjem trpel vaš posel, potem je zdaj pravi čas, da razmislite o pogodbenem vzdrževanju vaše računalniške opreme. S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe bo vaše podjetje pridobilo celoten računalniški oddelek, ki bo za vas nadziral delovanje programske in strojne opreme, načrtoval izboljšave omrežja, ter opravljal redne preventivne preglede.

Redni pregledi računalniške opreme in spremljanje njenega delovanja zagotavlja mnogo boljše delovanje. Namen pogodbenega vzdrževanja je odpravljanje manjših nepravilnosti še preden se pojavijo večje težave v delovanju opreme. Vzdrževalec bo vaše sisteme dobro poznal (bistveno bolje kot če bi klicali servis, kjer mora serviser sproti spoznavati sistem), kar pripomore k hitrejšemu reševanju težav. V primeru nepredvidenih okvar ali novih funkcionalnih zahtev je posege v sistem potrebno opraviti v dogovorjenem času. Ta čas je odvisen od tega, kako pomembni so poslovni procesi v podjetju. Odzivne čase pa si lahko zagotovite le s pogodbenim vzdrževanjem. Uredimo Vam lahko tudi varnostno kopiranjem občutljivih podatkov s prenosom na oddaljeni strežnik.

Nekaj prednost pogodbenega vzdrževanja računalnikov:

- vnaprej znani stroški vzdrževanja in pregleden nadzor nad stroški za vzdrževanje računalniške opreme
- servisiranje na lokaciji naročnika,
- kratek odzivi čas in rok popravila,
- po potrebi daljšo prisotnost serviserja na lokaciji naročnika,
- nadomestno opremo v primeru, da se napaka ne da odpraviti v dogovorjenem roku
- opreme ni potrebno voziti na servis (tako si prihranite čas in stroške za dostavo)
- strankam z vzdrževalno pogodbo omogočamo hitro pomoč na daljavo.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 01 583 72 43 ali vzdrzevanje@acord-92.si in z veseljem vam bomo pomagali.

IT help

Pomoč uporabnikom pri običajnem delu z računalniki (na lokaciji ali oddaljeno).

IT pro

Potrebujete sistemskega administratorja za svoje uporabnike in strežnike, a si ga ne morete privoščiti?
Ponujamo vam storitev, kjer za izredno ugodno ceno dobite celo ekipo strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju upravljanja IT sistemov.

IT safe

Hranjenje najpomembnejših poslovnih podatkov izven vašega podjetja na dveh varovanih lokacijah v Sloveniji za primer katastrofalnega scenarija (požar, poplava, potres, udar strele, kraja, …).

IT center

Imate stare strežnike, ki komaj še dihajo? Nimate denarja za velike investicije v strežniško opremo? Ponujamo vam možnost najema ali nakupa strojne in programske opreme za vaš podatkovni center skupaj z rednimi pregledi, vzdrževanjem in odpravo strojnih okvar najkasneje naslednji delovni dan ali pa že kar v štirih urah za najbolj kritične dele sistema.

IT outsorce

Imate enega ali več strežnikov, a nimate nikogar, ki bi se redno ukvarjal s stanjem strojne in programske opreme? So vaši podatki varni pred vdori in pred naravnimi ali malo manj naravnimi katastrofami? Koliko časa ste lahko brez delujočega podatkovnega centra?
Preventiva je vedno boljša kot kurativa. Ponujamo vam oddajo celotnega podatkovnega centra v upravljanje, ki vključuje preventivno  vzdrževanje strojne in programske opreme, odpravo strojnih napak na vaši lokacij in hrambo najpomembnejših podatkov na dveh varovanih lokacijah izven vašega podjetja.