be quiet!

be quiet! je premium proizvajalec napajalnikov in hladilnih rešitev za vaš namizni računalnik. Številka 1 med napajalniki na nemškem trgu. be quiet! napajalniki so že od leta 2007 vodilni na nemškem tržišču, kar potrjujejo številne nagrade za njihove izdelke.

Nagrajeni izdelki - Proizvajalec leta
be quiet! je bil s strani priznane nemške revije PC Games Hardware kar 9-krat zapovrstjo nagrajen kot proizvajalec leta v kategoriji napajalnikov. Skupnost Hardwareluxx je prav tako izbrala be quiet! za proizvajalca leta v kategoriji napajalnikov že štiri leta zaporedoma.

Neverjetno tiho delovanje. be quiet! stoji za svojim imenom! Verjetno najtišji izdelki na trgu. Ventilatorji imajo verjetno največ vliva na nivo hrupa pri be quiet! izdelkih. Prav zato skoraj v vseh svojih izdelkih uporabljajo posebej razvite SilentWings ventilatorje, ki so opremljeni z različnimi funkcijami za zmanjševanje hrupa. Zahvaljujoč temu lahko zagotovijo izredno tiho delovanje in dosežejo ravno pravo ravnovesje med hlajenjem in skoraj neslišnim delovanjem.

Več o be quiet! si lahko preberete na uradni spletni strani.

Prodajni program ...

 
Ohišja Napajalniki Ventilatorji  
    Hlajenje procesorja  
    Termalne paste