LOGITECH

Logitech slušalke G433 in G233

 

 

Podjetje Logitech je za blagovno znamko Logitech G napovedalo lansiranje novih izdelkov, in sicer slušalk za igre. igre Logitech® G433 7.1 Gaming Headset in Logitech® G233 Prodigy Gaming Headset. Oboje slušalk se ponaša z napredno tehnologijo za igre, vključno z avdio gonilniki Pro-G™, ki so trenutno v postopku patentiranja in ki zagotavljajo vrhunski zvok, združen z lahkim, izjemno udobnim prilegajočim se dizajnom, ki jih boste uporabljali tudi, ko ne boste igrali iger. Oboje slušalk se ponaša z naprednimi gonilniki Pro-G, izdelanimi iz hibridnih mrežastih materialov, ki zagotavljajo visokokakovostni zvok. Gonilniki omogočajo jasne visoke tone, kakor tudi base z minimalnim popačenjem zvoka. Slušalke Logitech G nudijo optimalno kakovost zvoka za analogno reprodukcijo in digitalni izhod USB, tako da je zvočni profil natančen na vsakem zvočnem viru.
Dodatno pa slušalke Logitech G433 uporabljajo tudi tehnologijo DTS Headphone:X® 7.1, ki omogoča najnaprednejši in najbolj kakovostni prostorski zvok. Zelo realistična tehnologija DTS Headphone:X natančno reproducira postavitev zvočnikov in prostorski zvok 7.1, da lahko slišite vse učinke znotraj igralnega okolja in prostorski zvok, ki so jih za vas ustvarili oblikovalci iger, kot npr. kako daleč so sovražniki in iz katere smeri prihajajo. Prav tako lahko uravnavate glasnost na vsakem izmed sedmih zvočnih kanalov.
Slušalke Logitech G433 in Logitech G233 so vzdržljive in hkrati lahke ter izjemno udobne. Slušalke Logitech G433 so zaščitene s hidrofobno tkanino, ki je odporna na madeže in so dobavljive v štirih barvah. Slušalke v kraljevsko modri, ognjeno rdeči, trojno črni in posebni kamuflažno modri barvi so v Severni Ameriki ekskluzivno naprodaj pri Best Buy. Slušalke Logitech G233 so izdelane iz črnega materiala, ki je mehak na dotik, ušesne blazinice pa so sinje modre barve.  
Oboje slušalk se ponaša s športnimi mrežastimi ušesnimi blazinicami, ki so zračne ter jih lahko preprosto odstranite in očistite. Slušalkam Logitech G433 je priložen tudi dodatni komplet ušesnih blazinic iz mikrovlaken, tako da lahko sami izberete material, ki vam najbolj ustreza.
Oboje slušalk se ponaša z odstranljivim, visokokakovostnim mikrofonom, ki ima filter mikro pop, ki omogoča kristalno jasen glasovni klepet in komunikacijo. Oboje slušalk je združljivih z osebnimi računalniki, konzolami (vključno s konzolami Xbox One, PlayStation®4 in Nintendo Switch™) ter mobilnimi napravami. Oboje slušalk ima prav tako certifikat Discord — ta zagotavlja najvišjo stopnjo jasnosti zvoka in glasu.

 
 

<< nazaj