LOGITECH

Nova Logitech G G413 mehanska tipkovnica

Logitech G predstavlja novo mehansko igralno tipkovnico G413 z ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G™.

Mehanska igralna tipkovnica Logitech® G413, je bila zasnovana za preciznost in zmogljivost, s svojo premišljeno uravnoteženo, moderno zasnovo nudi neprekosljivo zmogljivost. Logitech G413 po ugodni ceni ponuja Logitechova ekskluzivna mehanska stikala Romer-G™, ki omogočajo 25-krat hitrejšo odzivnost kot standardni mehanski gumbi ter zunanje ohišje iz brušenega anodiziranega aluminija, primernega za uporabo v letalski industriji, prepustna vrata USB in natančno osvetlitev tipk v ozadju. 
Logitech G413 je na voljo v dveh različicah – Logitech G413 Carbon z osvetlitvijo tipk v ozadju v osnovni rdeči barvi in Logitech G413 Silver z osvetlitvijo tipk v ozadju v klasični beli barvi.

Logitechova ekskluzivna mehanska stikala Romer-G so namensko izdelana za profesionalno zmogljivost, odzivnost in trpežnost. Ker je točka pritiska kratkorazdaljna in znaša samo 1,5 mm, stikala Romer-G zaznajo pritiske 25% hitreje kot standardna mehanska stikala tako, da lahko streljate hitreje od vašega nasprotnika. Poleg tega so stikala Romer-G namensko oblikovana za natančno in jasno osvetlitev skozi tipke tako, da so vedno vidne, ampak nikoli moteče. 

S tipko FN regulirate glasnost, zaženete in začasno zaustavite predvajanje, izklopite zvok, preklopite v igralni način, upravljate z osvetlitvijo, itd. Preklopna funkcija FN v Logitechovi igralni programski opremi (LGS) privzeto konfigurira tipke tako, da lahko pošiljate medijske ukaze. 

Zunanje ohišje je narejeno iz brušene zlitine aluminija in magnezija s poudarkom na visokokakovostni končni podobi in zmogljivosti.

Za nakup Logitech izdelkov obiščite našo spletno trgovino.


<< nazaj