LOGITECH

Nova brezžična miška za igre Logitech G PRO je preverjena zmagovalka

Logitech G, blagovna znamka Logitecha, je oznanila brezžično miško za igre Logitech® G PRO, prvo brezžično miško za igre Logitech G LIGHTSPEED™, ki je zasnovana za profesionalne igralce z njihovo pomočjo. Brezžična miška Logitech G PRO je bila narejena za najvišjo raven profesionalnega igranja in se ponaša z Logitech G senzorjem HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K nove generacije za najvišjo možno hitrost, natančnost in odzivnost. Brezžična miška PRO je prav tako opremljena z ekskluzivno Logitech G brezžično tehnologijo LIGHTSPEED, edino brezžično rešitvijo, ki zagotavlja profesionalni nivo zmogljivosti in jo vrhunski igralci aktivno uporabljajo na turnirjih.

Brezžična miška PRO je zasnovana tako, da je s svojimi 80g izjemno lahka, vendar vseeno neverjetno močna. Ta močna in lahka konstrukcija je zaradi napredne 1mm tanke stene in edinstveno oblikovanega endoskeleta pravi strojni dosežek. Brezžična miška PRO je združljiva s sistemom za brezžično polnjenje Logitech G POWERPLAY, ki zagotavlja neskončno polnjenje in igranje. Ta miška predstavlja več kot 2 leti razvoja v sodelovanju z več kot 50 profesionalnimi igralci s celega sveta in združuje izjemno zmogljivost ter najsodobnejše tehnologije v obliki miške za igre, ki ima eno samo nalogo: da vam pomaga zmagati.

“Vedno smo verjeli, da bo brezžična tehnologija nekoč tako napredovala, da bodo profesionalni igralci lahko uporabljali našo brezžično opremo ter z njo zmagovali,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor Logitech Gaming. “Nekateri od njih so to miško več mesecev uporabljali na tekmovanjih, med njimi Profit iz ekipe London Spitfire na OWL Championship, in izkazala se je za preverjeno zmagovalko.”

Prednost, ki jo ima brezžična miška Logitech G PRO pred konkurenco, je Logitech G senzor HERO 16K najvišje zmogljivosti v tej industriji danes. Senzor HERO 16K vsebuje popolnoma nov tip leče ter posodobljen sledilni algoritem, ki zagotavlja ultra natančno sledenje brez pospeška, glajenja ali filtriranja v celotnem obsegu DPI. Je zmogljivejši od senzorjev prejšnje generacije in lahko preseže 400 IPS ter omogoča do piksla natančno sledenje pri 16.000 DPI. 

"Igranje s tako lahko brezžično miško, na katero se je mogoče zanesti, mi je na prvenstvu prineslo veliko prednost," je povedal Profit iz ekipe London Spitfire. "Pomagala mi je priigrati naziv MVP - to je božja miška."

V navezi z ultra hitro Logitech G brezžično tehnologijo LIGHTSPEED prinaša brezžična miška Logitech G PRO igralno izkušnjo brez zamika, s hitrostjo poročanja 1ms, optimizirano brezžično povezavo od začetka do konca ter neverjetno odzivnostjo za zanesljivo delovanje na turnirski ravni. Brezžični USB-sprejemnik LIGHTSPEED lahko za enostavno prenašanje shranite v notranjosti miške.

Vsak vidik brezžične miške Logitech G PRO Wireless omogoča natančen nadzor. Miška je bila zasnovana v sodelovanju z več kot 50 e-športnimi profesionalci, rezultat pa je lahka in udobna miška najvišje zmogljivosti.

“Zelo kul je bilo sodelovati z Logitech G pri projektu kot je brezžična miška G PRO,” je povedal Zven iz ekipe SoloMid. "Zares so nas poslušali in se odzvali na naše zahteve. Hoteli smo imeti vse in naredili so neverjetno miško, ki je popolna za moje potrebe.”

Miška je opremljena tudi z odstranljivimi stranskimi gumbi na levi in desni strani, zaradi katerih je resnično obojeročna, vse gumbe in osvetlitev LIGHTSYNC RGB pa lahko tudi prilagodite  s programsko opremo Logitech Gaming Software (LGS). Gumb za DPI se na brezžični miški Logitech G PRO Wireless nahaja na spodnji strani, za preprečevanje nehotenega spreminjanja DPI med igro. 

Za brezžično miško za igre Logitech G PRO se pričakuje, da bo v maloprodajnih trgovinah na voljo v avgustu 2018. Za več informacij prosimo obiščite našo spletno stran www.pcplus.si.

Več o miški si lahko preberete na uradni Logitechovi strani.

 

<< nazaj