LOGITECH

Logitech predstavlja tiho klikanje z dvema novima miškama

Logitech je danes napovedal brezžični miški Logitech® M220 Silent in Logitech® M330 Silent Plus, prvi tihi miški razviti s strani Logitecha. M220 Silent in M330 Silent Plus prinašata vso natančnost, vzdržljivost in “klik” občutek, ki jih ljudje od Logitecha pričakujejo, vendar z 90 odstotkov manj zvoka.

“Ne glede na to ali delate v skupnem pisarniškem prostoru ali doma, lahko celo majhni zvoki kot je klikanje miške zmanjšujejo produktivnost in motijo vaše sodelavce ali najdražje,” je povedal Anatoliy Polyanker, direktor blagovne znamke in globalnega portfelja pri Logitechu. “Zato smo ustvarili miški M220 Silent in M330 Silent Plus. Naši inženirji so preučili vire zvoka, ki ga proizvaja računalniška miška ter izumili načine za zmanjšanje stopnje decibelov ne da bi to vplivalo na kvaliteto, tako da se lahko osredotočate na delo namesto na hrup."

Z miškama M220 Silent in M330 Silent Plus lahko delate v tišini z nezmanjšano zanesljivostjo, udobjem in občutkom natančnega klikanja. Obe miški – prvi na svetu, ki sta prejeli odobritveni pečat Quiet Mark s strani Društva za zmanjševanje hrupa – zagotavljata tradicionalen občutek pri klikanju, vendar z 90 odstotkov tišjim zvokom v primerjavi s standardno Logitech miško, zaradi česar lahko delate v spalnici in ne motite ljubljene osebe pri spanju ali v mirni pisarni brez motenja sodelavcev.

Tako M220 Silent kot M330 Silent Plus omogočata brezžično povezavo do 10 metrov po zaslugi “vključi in pozabi” nano sprejemnika in brez težav delujeta z računalniki na osnovi operacijskih sistemov Windows®, Mac ®, Chrome OS™ ali Linux ®. Zahvaljujoč Logitechovemu naprednemu optičnemu sledenju sta miški izjemno natančni in delujeta na skoraj vsaki površini.

Logitech M220 Silent ima obojeročno, prenosno zasnovo, baterija pa zdrži do 18 mesecev, tako da je idealna miška za v torbo na poti. Logitech M330 Silent Plus pa ima zaobljene robove iz mehke gume za udoben prijem z desno roko in baterijo, ki zdrži 24 mesecev.

Cena in Razpoložljivost
Za Logitech M330 Silent Plus se pričakuje, da bo na Logitech.com in v izbranih maloprodajnih trgovinah na voljo oktobra 2016 za 39,99 €. Za miško M220 Silent pa se pričakuje, da bo na Logitech.com in v izbranih maloprodajnih trgovinah na voljo oktobra 2016 za 24,99 €.

Za nakup Logitech izdelkov obiščite našo spletno trgovino

<< nazaj