COOLER MASTER

COOLER MASTER Storm Octane tipkovnica in miška

COOLER MASTER je eden vodilnih izumiteljev ter kreatorjev elegantnih ter gamerskih ohišij, mišk, tipkovnic itd. Pri podjetju so ponosni na posebni gamerski komplet Storm Octane. Komplet zajema ergonomsko unikatno tipkovnico ter prilagodljivo in natančno miško.

Lastnosti tipkovnice in miške je idealna za vsakega gamerja. Spectrum Octane je naslednik zelo popularne kombinacije tipkovnice in miške Devastator. Octane osvetlitev prihaja s sedmimi različnimi barvami. Lahko si nastavite popolno osvetlitev tipkovnice in miške ali pa nastavite na pulzirajočo osvetlitev. Barve lahko po želji spremenite. 

Natančnost miški daje optični senzor AVAGO 3050. Z 4 različnimi stopnjami DPI ločljivosti od 500 do 3500 se miška res prilagodi vsakem okolju ter delu. Poleg preciznosti in natančnosti je miška tudi superiorno vzdržljiva, saj zdrži 10 milijonov klikov, kar je krepko nad povprečjem.

 
Octane tipkovnica vam nudi vse, kar bi od gamerske tipkovnice pričakovali. Dizajn je edinstven predvsem pa je ergonomsko oblikovana, da lahko zagotavlja le najboljšo gamersko izkušnjo. 

 

<< nazaj