ZOTAC

Acord-92 je distributer ZOTAC računalniške opreme v Sloveniji

Acord-92 je v aprilu postal uradni distributer podjetja ZOTAC, znanega proizvajalca računalniških komponent in mini računalnikov!

ZOTAC je od svoje ustanovitve leta 2006 eden največjih in najbolj inovativnih svetovnih proizvajalcev grafičnih kartic, mini ITX-matičnih plošč in mini računalnikov. Njihove idelke lahko najdemo v računalniških sistemih po vsem svetu.

ZOTAC ja na trg vstopil s širokim naborom NVIDIA GeForce grafičnih kartic, ki je poleg standarnih modelov vključeval pasivno hlajene modele iz serije ZONE Edition, zmogljive tovarniško navite AMP! Edition. Od takrat so svojo ponudbo razširili na matične plošče, mini računalnike in inovativne računalniške dodake.

ZOTAC zagotavlja, da so njihovi produkti narejeni po najvišjih standardih kvalitete in združujejo vrhunski nadzor kvalitete, zanesljivost, funkcionalnost in zmogljivost. Njihova proizvodnja linija obsega 44 SMT linij, preko 6000 delavce na skupno 100.000 kvadratnih metrih tovarniške površine. Zaposlujejo tudi preko 130 vrhunskih profesionalcev v Hong Kongu in servisne centre po celem svetu.

V naši trgovini lahko že kupite njihove grafične kartice in mini računalnike iz serije ZBOX.

<< nazaj