WD

Western Digital predstavlja hibrid SSDja in trdega diska na enem pogonu!

WD oznanja naslednjo veliko stvar v svetu ultrahitre shrambe podatkov. Predstavljamo WD Black2, prvo dvojno 2,5" podatkovno shrambo: 120GB SSD in 1TB Black trdi disk v enem! WD Black2 je popolnoma nov pristop na trg SSDjev in trdih diskov in končno združuje hitrost SSDjev in velikost trdih diskov in tako ponuja vse, kar potrebujete v vašem prenosniku ali All-in-one računalniku. WD Black2 se poveže preko enega samega kabla in se vgradi v običajno 9.5mm režo.

WD je s hibridnim pogonom ustregel željam uporabnikom, ki si želijo hitrosti SSDjev ter več prostora za shranjevanje podatkov. Tako bo še posebno všeč računalniškim entuziastom, oblikovalcem in gamerjem. Kot združitev vseh prednosti SSDja in trdega diska WD Black2 omogoča fleksibilnost, kam in kako se podatki shranjujejo. Omogoča premikanje večjih datotek na trdi disk in s tem ščiti SSD pred obrabo in s tem daljše in zanesljivejše delovanje.

WD Black2 nima ločenega predpomnilnika, uporablja SATA 6 Gb/s priključek ter se vgradi v običajno 2,5" režo višine 9.5mm in tako lahko deluje z vsemi priljubljenimi operacijskimi sistemi.

WD Black2 s kodo WD1001X06XD je že v prodaji in tudi na voljo v našem skladišču!

<< nazaj