Nova Toshiba Qosmio X70 zagotavlja ekstremno igričarsko izkušnjo ter računalniško zabavo

Podatki
Toshiba Qosmio X70 – Ultimativno igričarstvo, večopravilnost in osebni prenosnik za zabavo

• 43,9 cm (17.3”) Full HD zaslon z  LED osvetlitvijo ozadja, odzivni čas  8ms, TOSHIBA Resolution+
• Četrta generacija Intel® Core™ procesorjev, vključno s podporo Quad Core CPU; NVIDIA® GeForce® GTX 770M ločena grafična kartica (do 3 GB GDDR5 VRAM) z tehnologijo OptimusTM
• Do 3 TB trdega diska in 2x HDD reži plus mSATA 256 GB SSD; do 32 GB predpomnilnika: 4 reže x 8 GB)
• Intel® WiDi in pripravljen na Miracast™ , 4x USB 3.0 (2 s Toshiba USB Sleep-and-Charge), Sleep-and-Music
• Zvok: 4 harman kardon® stereo zvočniki z tehnologijo Slipstream™ z 6 Watt izhod za glasbo in DTS Studio Sound™
• Barve: premium temno srebrn aluminij z rdečimo kromiranimi poudatki, rdeč osvetljen Qosmio logo na pokrovu
• OS: Windows 8 (64bit)

 

 

 

 

 

Družba Toshiba je napovedala prihod prenosnika Qosmio X70 in tako dodatno utrdila svoj ugled pri ustvarjanju naprednih, visoko zmogljivih prenosnih računalnikov. Namenjen je “zahtevnim uporabnikom,” ki želijo zmogljivo računalniško izkušnjo in hitrost, izvrstno računalniško grafiko, zvok in multimedijske kapacitete ter najbolj napredne možnosti povezovanja. Prodaja novega Qosmio X70 se bo v Evropi pričela v tretjem četrtletju letošnjega leta.

Najhitrejša in najbolj doživeta igričarska izkušnja
»Pri Toshibi vzdržujemo naš ugled pri najzahtevnejših uporabnikih osebnih prenosnikov, kot so na primer igričarji,« je dejal je dejal  Adrijan Vazdar, vodja prodaje za Jugovzhodno Evropo in Izrael pri družbi Toshiba GmbH. »Novi Qosmio X70 v tem pogledu dosega vse kriterije. Vsebuje najboljše komponente in najnovejšo tehnologijo, namenjeno prenosnikom visokega razreda, in ima 43,9-centimetrski (17,3-palčen) Full HD zaslon. Ta prenosnik je idealno nadomestilo za močan osebni (stacionarni) računalnik. Na izbiro je najnovejša generacija procesorjev Intel® Core™ in ločena grafična kartica NVIDIA® GeForce® GTX 770M z 3 GB GDDR5 spomina, kar omogoča novemu Qosmiu X70, da z lahkoto opravlja več zahtevnih nalog hkrati. Celo najhitrejše in najbolj dinamične igre in akcijski prizori so gladki in jasni, kar je zasluga kratkega odzivnega časa zaslona – samo 8 ms. Ta močna naprava prav tako ne razočara pri ustvarjanju zahtevnih vsebin, kot je urejanje videoposnetkov in fotografij, za kar poskrbi odlična grafična kartica.    

Takojšen dostop do zahtevnih aplikacij in multimedije
Še ena odlična lastnost novega prenosnika Qosmio X70 je velika kapaciteta shranjevanja do 3 TB z dvema režama za trdi disk in ultra hiter SSD disk mSATA 256 GB. Ta kombinacija, ki jo dodatno nadgrajuje predpomnilnik s kapaciteto 32 GB pomeni, da imate takojšen dostop do najtežjih aplikacij in multimedijskih datotek, in omogoča nemoteno opravljanje izredno zahtevnih računalniških operacij ter hitrejši zagon. Druga možnost pa je hibridni trdi disk (1 TB + 8 GB), ki nudi dodaten prostor za datoteke ter hitro nalaganje aplikacij.

Za dodatno izboljšanje multimedijske izkušnje je že nameščena programska oprema TOSHIBA Resolution+, ki pretvarja filme in videoposnetke iz običajne ločljivosti v visoko ločljivost. Poleg tega so nekatere konfiguracije opremljene z Ultra HD, ki podpira HDMI®-izhod, ki pretvarja in predvaja Ultra HD vsebine kot so računalniške igre, filmi in videoposnetki iz osebnega računalnika na televizor, ki omogoča Ultra HD.

Zaradi Intel® WiDi in Wi-Fi Certified Miracast™ lahko uporabniki brezžično prenesejo katerokoli igro in multimedijo, ki so shranjeni na prenosniku Qosmio X70 na kompatibilen televizor z velikim zaslonom ali na mobilni telefon.

Značilno odlično oblikovanje in zvok
Reprodukcijo zvoka pri novem Qosmio X70 omogočajo štirje harman kardon® stereo zvočniki s 6-vatnim izhodom za glasbo, dodatno izboljšanim s programsko opremo DTS Studio Sound™, ki prinaša prostorski zvok, izvrsten bas, inteligentno izravnavanje zvoka in izboljšanje jasnosti dialoga. Ta impresivna multimedijska rešitev omogoča, da lahko uporabniki sproščeno uživajo v televizijskih nadaljevankah, filmih in predvajanih koncertih.

Qosmio X70 ima novo oblikovanje, ki se sklada z ostalimi modeli prenosnikov, z enostavno prepoznavnimi elementi, kot so gladki zaobljeni robovi, značilen osvetljen gumb za vklop in logo, nameščen levo pod zaslonom. Prav tako ima značilno premium oblikovanje serije Toshiba Qosmio – poudarke v značilni rdeči aluminijevi barvi, osvetljen Qosmio logotip na pokrovu in brušeno temno srebrno aluminijevo oblikovanje, ki se prikaže, ko je prenosnik odprt. Tipkovnica brez okvirja je rdeče osvetljena, kar omogoča priročno tipkanje in navigacijo celo pri slabi osvetljavi – točno to, kar potrebujejo igralci računalniških iger.

 

<< nazaj