TP-LINK

Kaj se doma dogaja, ko ste z družino na potovanju? Preverite lahko s TP-LINK IP nadzorno kamero!

Kaj se dogaja v vaši hiši, ko ste z družino na potovanju? Preverite lahko s TP-LINK IP nadzorno kamero! Z IP kamerami lahko nadzorujete dom, pisarno, trgovino, otroško sobo ali katerikoli drugo lokacijo. Z ustreznimi modeli, ki so opremljeni z IR filtrom, lahko svoje premoženje nadzorujete tudi ponoči.

Na voljo so tako žične kot tudi brezžične kamere. Tako jih lahko namestite tudi na prej nedosegljiva mesta, kot so stropi in stene. Namestitev je enostavna in hitra in IP kamere lahko nadzorujete kar preko spletnega brskalnika, priložene programske opreme ali ustreznega pametnega telefona, kjerkoli se nahajate.

Vse kamere imajo priloženo programsko opremo, ki omogoča povezavo in nadzor več kamer istočasno. Z njo lahko na enem zaslonu prikazujete video s 16 kamer. Video in zvok lahko arhivirate neposredno na vaš trdi disk.

 
 

Osnovni brezžični model TP-LINK TL-SC2020N (PCplus), uporablja 150Mbps brezžično povezavo in snema video v resoluciji 640x480 s 30fps in omogoča 10x digitalni zoom. Vgrajena ima senzor gibanja in vas o tem tudi obvesti preko e-pošte. Vgrajeni mikrofon vam omogoča tudi tudi zvočni nadzor.

 
 

TP-LINK TL-SC3171 (PCplus) je dnevno/nočna vsestranska rešitev za nadzor doma ali pisarne. Z Ethernet kablom se poveže neposredno v lokalno omrežje. Video snema v resoluciji 640x480 s 30fps in omogoča 10x digitalni zoom. Infrardeče LED omogočajo do 10 metrov efektivnega vidnega polja tudi ponoči. Vgrajen ima senzor gibanja in vas o tem tudi obvesti preko e-pošte, vgrajen je tudi digitalni priključek za zunanji alarm. Vgrajeni mikrofon in zvočnik vam omogočata celo oddaljeni pogovor! Kamera lahko ponuja tako MPEG-4 in MJEPG video istočasno. MJEPG je zaradi brezizgubnega formata primeren za neposredni nadzor, MPEG-4 pa proizvaja kompresirani video, ki je primeren za shranjevanje na disk.

 
 

TL-SC4171G (PCplus) ponuja celo motorizirano vrtenje/nagibanje, ki omogoča resnični širok vidni razpon (vretnje: 354°, nagibanje: 125°) za nadzor celotne sobe. Vgrajenih je 32 prednastavljenih položajev ter 4 načini patruljiranja, kar lahko omogoča postavitev glede na ptrebe na vaši lokaciji. Določite lahko tri nastavljiva okna za zaznavanje sumljivega gibanja v občutljivih področjih. Prav tako omogoča dnevni in nočno nadzor, zoom, priklop zunanjega alarma, dvojni video format in oddaljeni pogovor preko vgrajenega mikrofona in zvočnika.
 

<< nazaj