TOSHIBA

TOSHIBA Satellite Click Mini

Hibridni prenosnik Satellite Click Mini se lahko prilagodi vašim potrebam, ne glede na to, kje ste in kaj počnete. Tehta le 978 gramov, vključuje pa celoten prenosnik s tipkovnico polne velikosti in izjemnim zaslonom, da lahko zmogljivost računalnika brez omejitev izkoristite, kjerkoli že ste. Satellite Click Mini lahko hitro preklopite iz enega načina v drugega in prenosnik tako v hipu postane tablica za preprosto uporabo.

VSE BOSTE VIDELI JASNO
Satellite Click Mini vključuje zaslon IPS polne ločljivosti Full HD, s katerim bodo vse vaše vsebine bolj ostre. Pri predvajanju filmov, video klepetanju s prijatelji ali pregledovanju najljubših fotografij lahko uživate v osupljivi vizualni izkušnji, ki jo zagotavlja zaslon formata 16:10 z ločljivostjo 1920 x 1200 točk. Izjemno širok vidni kot znaša 176°, kar pomeni, da lahko vsebine brez popačenj vidite s katerekoli strani.

SPREMLJA VAS POVSOD
13 ur brez napajanja v načinu prenosnika (predvajanje videa v visoki ločljivosti z nizko osvetlitvijo zaslona) pomeni, da Satellite Click Mini brez težav drži korak z vašim natrpanim družabnim urnikom, da lahko ves dan počnete, kar vas veseli. Poleg tega procesor Intel Atom z 2 GB pomnilnika DDR3L in 32 GB pomnilnika eMMC pomeni, da lahko hitro začnete z delom in udobno izvajate več opravil hkrati.

MAJHNA VELIKOST, VELIKO MOŽNOSTI
Satellite Click Mini je sicer majhen, vendar to ne pomeni kompromisov pri kakovosti. Naprava je opremljena s tipkovnico polne velikosti in sledilno ploščico, zato imate na dosegu roke vse možnosti namiznega osebnega računalnika. Zahvaljujoč stereo zvočnikom z izboljšavami Dolby Digital Plus, ki povsod zagotavljajo izkušnjo okoljskega zvoka, se lahko vživite v svoje najljubše večpredstavne vsebine.

POVEZAN Z VAŠIM SVETOM
S številnimi možnostmi za povezovanje vam Satellite Click Mini omogoča, da brez težav izmenjujete datoteke in se povežete z zunanjimi napravami. Kot tablica vam Satellite Click Mini omogoča, da z uporabo reže micro-SD in priključkov micro-HDMI in micro-USB z drugimi uporabniki brez težav izmenjujete svoje fotografije, video posnetke in še več. V načinu prenosnika preprosto vstavite pomnilniški ključ v priključek USB 2.0 ali pa uporabite standardno režo za kartice SD in uživajte v svojih najljubših vsebinah. S svojim družabnim omrežjem lahko ostanete povezani s kamero na sprednji strani z ločljivostjo 2 milijonov točk. Na zadnji strani naprave se nahaja kamera z ločljivostjo 5 milijonov točk, s katero lahko uporabite aplikacijo Toshiba TruCapture, ki informacije s papirnih dokumentov spremeni v digitalni format.

NOVO OBDOBJE, NOVI WINDOWSI
Naprave na katerih je nameščen sistem Windows 7 ali Windows 8.1 lahko brezplačno nadgradite na polno verzijo Windows 10 do 29. julija 2016. Windows 10 se zažene do 28 % hitreje kot Windows 7 in je poln inovacij in novih funkcij, kot: popolnoma nov brskalnik Microsoft Edge, intuitivnejša uporaba na sistemih z zaslonom na dotik (funkcija Continuum), nova trgovina Windows, povezljivost s sistemom Xbox in še več.

<< nazaj