TOSHIBA

Toshiba Portégé Z30-A serija visoko zmogljivih in ultraprenosljivih prenosnikov

Visoko zmogljiv Toshibin prenosnik Portégé Z30-A s 33,8-centimetrskim (13,3-palčnim) zaslonom ima vrhunsko ultratanko obliko, ki jo z lahkoto prenašate, ter popolnoma profesionalen videz. Zasnovan je tako, da zagotavlja nemoteno poslovanje. Z baterijo, ki ima dolg čas delovanja, vrati polne velikosti in procesorjem Intel® Core™ 4. generacije za Ultrabook™ boste prenosnik lahko uporabljali cel delovni dan. Poleg tega se pod ultraodpornim ohišjem prenosnika Portégé Z30-A skrivajo vrhunske tehnologije za varnost in upravljanje, tako da bodo vaši podatki na varnem. Visoka zmogljivost, ki je s prenosnikom Portégé Z30-A postala ultraprenosljiva.
 

 

ULTRALAHEK ZA DELO KJERKOLI

Portégé Z30-A je bil narejen za premikanje. Ultralahki prenosniki, najlažji tehta le 1,2 kg, so močno robustni, zato so odlična izbira za poslovne poti. Tudi brez dodatne baterije imate ob enem samem polnjenju na voljo dolgih 10 ur uporabe prenosnika. Tudi če ste zunaj in izpostavljeni neposredni sončni svetlobi, vas na neodsevnem 33,8-centimetrskem (13,3-palčnem) zaslonu HD z osvetlitvijo z dioadami LED bleščanje ne bo motilo. Pisanje e-poštnih sporočil ali ustvarjanje dokumentov je tako zelo preprosto tako v pisarni kot zunaj nje – z osvetljeno tipkovnico je to mogoče celo v slabo osvetljenih prostorih.

BREZKOMPROMISNA ZMOGLJIVOST IN UČINKOVITOST DELOVANJA

Vaš prenosnik je opremljen z najnovejšim procesorjem Intel® Core™ do i7, zato je vsa potrebna večopravilnost na poti ali v pisarni zagotovljena. Ob visoki zmogljivosti negibljivega diska (SSD) Portégé Z30-A omogoča večje hitrosti in boljšo odzivnost, in sicer od trenutka, ko ga zaženete, pa vse dokler ga ne zaustavite. Ni vam treba pristajati na noben kompromis, kar pomeni, da lahko preprosto namestite vse svoje poslovne programe.

BOLJŠA POVEZAVA NA POTI

Portégé Z30-A zagotavlja prilagodljivost, ki jo potrebujete, ko ste na poti. Vsa vrata so polne velikosti, zato na poti tudi ne boste potrebovali nobenega posebnega vmesnika. Podatke lahko v druge naprave prenašate veliko hitreje prek treh najnovejših vrat USB 3.0. Prek povezave HDMI lahko svoje predstavitve delite z drugimi z odličnostjo, ki jo omogoča visoka ločljivost. Gigabitni LAN omogoča tudi hiter dostop do lokalnega omrežja, podpora za omrežje LTE pa vam daje svobodo dela prek brezžične povezave. Svojo storilnost lahko torej povečate kjerkoli. Tudi povezovanje z zunanjimi napravami je hitro in preprosto. Izberete lahko združitveno postajo, ki ustreza tudi drugim modelom v Toshibini najnovejši ponudbi poslovnih prenosnikov.

NANJ SE LAHKO ZANESETE

Ultraodporen prenosnik Portégé Z30-A je bil zasnovan tako, da prenese pritisk profesionalne uporabe, in je v skladu s Toshibinimi standardi za kakovost. Opravil je strog postopek ocenjevanja izdelka HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test), ki simulira 3 leta uporabe. V neodvisnem inštitutu za preskuse TÜV Rheinland® so preskusili odpornost prenosnika Portégé na padec z višine do 76 cm in razlitje do 30 ml tekočine. Tudi če se vam torej po prenosniku po nesreči razlije pijača, imate še čas, da zaustavite prenosnik in zaščitite svoje podatke*. Z lahkim, vendar močnim ohišjem iz magnezija je Portégé Z30-A dovolj robusten, da vzdrži izjemno visoke delovne zahteve ultraprenosljivosti, zato ste lahko prepričani, da sem vam bo vložek vanj visoko povrnil.

VAREN IN PREPROST ZA UPRAVLJANJE

Prenosnik Z30-A je narejen za poslovne potrebe, zato vključuje veliko preskušenih in preverjenih varnostnih funkcij in funkcij upravljanja. Tu so pogoni SED in modul TPM (Trusted Platform Module) za zaščito pomembnih podatkov v lokalnem pomnilniku. Tudi če je treba prenosnik Z30-A posodobiti, lahko oddelek za IT to naredi kadarkoli s tehnologijo ATM (Intel Active Management Technology). S standardnim bralnikom prstnih odtisov pa se lahko tudi preprosto in varno prijavite v osebni računalnik.

SPLOŠNE IZBOLJŠAVE POSLOVANJA

Toshiba nenehno izboljšuje svoje modele, da lažje izpolnjujete poslovne zahteve. Tako smo obliki dodali kovinske tečaje, tiho hlajenje in boljše zvočnike, s čimer je Z30 bolj odporen in uporabniku prijazen. S HD-zaslonom, izboljšano tipkovnico z osvetlitvijo ter večjo kazalno napravo Accupoint ter sledilno ploščico sta bolj preprosta tudi prikaz in krmarjenje v prenosniku Z30-A.

KARKOLI SE ZGODI

S tem Toshibinim prenosnikom boste dobili tudi brezplačno garancijo "Karkoli se zgodi", ki pokriva:
- popravilo v primeru nenamerne poškodbe
- zamenjavo izdelka v primeru kraje
- storitev obnove podatkov v primeru nepravilnega delovanja naprave za shranjevanje podatkov
V skladu s pogoji in določili.

Thecus Portege prenosni računalnik lahko kupite v naši spletni trgovini PCplus.

<< nazaj