THECUS

Thecus NAS podpirajo nove WD Red 6TB in WD Red Pro trde diske

Thecus Technology je oznanil kompatibilnost svojih NAS naprav in NVR snemalnikov z novimi WD Red 6TB in WD Red Pro trdimi diski. Narejeni so posebno prav za NAS naprave in z uporabo NASware™ 3.0 in ponujajo robustno in visoko zanesljivo rešitev za NAS industrijo.

"WD nadaljuje s preminjanjem trga shranjevanja podatkov s ponujanjem prelomnih tehnologij," je dejala Florence Shih, predsednica pri Thecus Technology Corporation. "WD Red 6TB in WD Red pro pogoni bodo pomagali Thecus NAS napravam pri ponujanjem popolne rešitve za shranjevanje podatkov, tako za domače uporabnike kot velika podjetja."

Z doseganjem največjih kapacitet in z izboljšano hitrostjo so novi WD Red diski idealni za SOHO ter domače uporabnike (1-8 rež), ki iščejo način, kako povečati svoje zmožnosti shranjevanja podatkov. Za srednja in velika podjetja (8-16 rež) je namenjena serija WD Red Pro, ki je pripravljena na spopad z bolj zahtevnimi nalogami in uporablja Advanced Format tehnologijo ter kompenzacijo vibracij na strojnem nivoju.

<< nazaj