PHILIPS

En kabel USB za napajanje in prenos slike

Philips predstavlja USB monitor, ki potrebuje le en sam kabel! Z USB priključkom in le z enim kablom lahko v monitor prenašate digitalne videoposnetke in ga hkrati napajate!

Philipsov USB monitor 221S3UCB z diagonalo 54,6cm (21,5") prikazuje sliko v ločljivosti 1920 x 1080 in se napaja neposredno prek enega samega kabla in vhoda USB. Ne potrebujete dodatnih kablov za napajanje ali predvajanje slike, dovolj je preprosta povezava med prenosnikom in monitorjem, ki porablja izredno malo energije. Uporablja namreč posebno LED osvetlitev ozadja, ki porablja le približno 9 W, kar je za 50 % manj kot enakovreden standardni monitor.

Toda en sam kabel in nizka poraba nista vse, kar ta monitor ponuja. 221S3UCB tako uporablja Philipsov kompaktni ergonomski podstavek z možnostjo prilagajanja nagiba zaslona, vrtenja podstavka in nastavljanja višine monitorja do 70mm, kar vsem uporabnikom omogoča optimalno udobno in učinkovito namestitev. VESA 100 x 100 mm omogoča tudi montažo na zid.

Philips se aktivno posveča varovanju okolja in vsi njihovi monitorji z LED-osvetlitvijo ozadja ne vsebujejo živega srebra, ki je ena najnevarnejših naravnih snovi za ljudi in živali. Zaslon je tako okolju prijazen celo svojo življenjsko dobo, od izdelave do konca uporabe in odlaganj. 

Monitor že lahko kupite v naši trgovini PCplus.

<< nazaj