PHILIPS

Prihodnost zaslonske tehnologije je tu z Philips Smart QL-linijo

Prihodnost zaslonske tehnologije je tu z Philips Smart QL-linijo

Nova QL-linija združuje odlično kvaliteto slike s privlačnim dizajnom. Toda Philips QL zaslon ni samo lep, je tudi izredno pameten. Uporablja namreč nove pametne funkcije za enostavno samostojno uporabo. Enostavno lahko delite in predvajate vsebine z vaše mobilne naprave ali medijskega predvajalnika z vsemi DLNA skladnimi napravami. Ali povežite na internet z uporabo HTML 5 opera brskalnika, prilagojenega za javno digitalno prikazovanje (digital signage). Ne glede katero rešitev izberete ste lahko prepričani, da vaš nadzor nad javnim prikazovanjem (public display) še nikoli ni bil lažji za upravljanje.

Programska oprema Smart Control nadzoruje in upravlja z vsemi javnimi prikazovalniki v vašem omrežju. Omogoča vam sperminjanje nastavitev zaslonov preko RJ45 ali RS232 povezave. Nastavljate lahko video vhode, spreminjate barvne nastavitve, nastavljate identifikacije ob sestavljanju video zidov in celo diagnosticiranje stanja. Vse kar potrebujete za nadzor iz ene osrednje lokacije.

Pametni sporedi (Smart Scheduling) vam omogočajo, da svojim strankam vedno predvajate informacije, ki jih potrebujejo. Mešajte in upravljajte vaše vsebine preko več video vhodov, kot so USB, VGA, DVI in HDMI. Enostavno ustvarite enega ali več seznamov z urnikom in nadzorujte vaše vsebine 24 ur na dan, 7 dni na teden.

DLNA vam omogoča deljenje in predvajanje vsebin z vaše mobilne naprave ali medijskega predvajalnika. Povežite vsak zaslon z ethernet mrežnim kablom in upravljajte vsebine v realnem času preko lokalnega omrežja in začnite z deljenjem.

V novi liniji Philips ponuja modele v 4 velikostih: 80 cm (31,5"), 106.7cm (42"), 116.8cm (46") in 139.7 cm (55")

 

<< nazaj