PHILIPS

Philips je nedavno predstavil 71,2cm (28") 4K Ultra HD monitor P288P6. Philips UltraClear zaslon združuje 4K UHD visoke resolucijo z barvno globino 1.07 milijarde barv, kar ponuja brilijantno sliko in natančnost s kar 4x večjo resolucijo kot običajni Full HD. Če potrebujete ekstremne detajle za CAD-CAM aplikacije, uporabo 3D grafičnih aplikacij ali delate z ogromnimi preglednicami, bo Philips UltraClear odlična izbira z resolucijo 3840x2160.

Oblikovan je bil z uporabnikom v mislih in ponuja velik nabor možnosti povezovanja. Tako je opremljen s HDMI, DisplayPort, DL DVI in VGA priključki. Za priklop periferije je tu USB 3.0 priključek za hitre povezave in polnjenje pametnih telefonov. Dodatno je tu MHL port za povezavo ustreznih telefonov in tablic neposredno na monitor in za neposredno zrcaljenje slike na monitor medtem ko ga polnite.

Uporablja tudi Philips MultiView tehnologijo, ki vam omogoča dvojno povezavo in tako ponuja uporabniku delo z več računalniki naenkrat, na primer z namiznim računalnikom in prenosnikom na enem enkranu.

SmartErgoBase omogoča, da se lahko zaslon spusti skoraj do mize za udobne vidne kote. Seveda omogoča nastavljanje po višini, obračanje in nastavljanje kotov za najbolj udobno uporabo in zmanjševanje utrujenosti in napetosti.

Philips UltraClear zaslon naj bi na trg prišel spomladi 2014.

<< nazaj