Nagrade bralcev EHA 2023 - zmagovalci objavljeni!

Publikacije, ki so članice EHA, imajo po vsej Evropi več kot 20 milijonov bralcev. Predstavljajo navdušence, igralce, zgodnje uporabnike in vplivneže - in vedno iščejo najboljšo možno zmogljivost in kakovost - po dostopni ceni.

Za neodvisne in strokovne nasvete o nakupu berejo publikacije EHA. Poleg nepristranske in poglobljene tehnične analize dobijo tudi dostop do najnovejših novic in mnenj, za katere vedo, da jim lahko zaupajo. Občinstvo EHA, ki za tehnologijo, povezano z osebnimi računalniki, v povprečju porabi 1 500 EUR na leto, predstavlja letni trg v vrednosti skoraj 30 milijard EUR. To so bralci, ki so bili gonilna sila nominacij in glasovanja za nagrade EHA Reader Awards 2023. Zato nobena druga nagrada ne predstavlja mnenja evropske skupnosti kupcev osebnih računalnikov na enak način. Nobena druga raziskava ni blizu temu, da bi zajela kolektivno modrost ljudi, ko gre za odločanje o "najboljših med najboljšimi" v tehnološkem sektorju. Naša ugledna skupnost se je gradila dolga leta - s trdim delom in predanostjo različnih publikacij, članic EHA. Več sto tisoč strokovnih člankov, podprtih z milijoni posameznih testov, so napisali in objavili:


- Hardware.info (NL)

- io-Tech (Nordics)

- HardwareLuxx (Nemčija)

- Lab 501 (Romunija)

- PurePC (Poljska)

- GEEKNETIC (Španija)

- Cowcotland (Francija)

- Hardware Upgrade (Italija)

- KitGuru (Združeno kraljestvo)
 

Nagrade bralcev EHA predstavljajo najboljšo strojno opremo, ki se danes prodaja v Evropi, poleg tega pa uredniškim ekipam publikacij članic EHA pomagajo pridobiti "globoke podatke" o tem, kaj si misli trg. To znanje je ključnega pomena za zagotavljanje, da še naprej zagotavljamo novice, recenzije in članke, ki jih naši bralci najbolj želijo brati. Glasovanja ne omejujemo na države članice EHA, saj se večina jezikov prenaša prek evropskih meja. Celoten seznam držav, ki so v zadnjih letih v veliki meri sodelovale pri podelitvi teh nagrad, vključuje:
 

- Avstrija

- Belgija

- Bosna in Hercegovina

- Hrvaška

- Danska

- Finska

- Francija

- Nemčija

- Grčija

- Madžarska

- Irska

- Italija

- Nizozemska

- Norveška

- Poljska

- Portugalska

- Romunija

- Srbija

- Slovenija

- Španija

- Švedska

- Združeno kraljestvo
 

Spodaj najdete celoten seznam zmagovalcev za leto 2023. Rezultati so znani - CELOTNA Evropa je spregovorila. Ne glede na to, kateri tehnološki izdelek želite kupiti, se vam splača dodati spodnje zmagovalce na svoj ožji seznam - preden se odločite za nakup!

 

<< nazaj