NEC

Profesionalni projektorji za večja prizorišča in oglaševanje

NEC PA serija projektorjev prinaša HD 4K vmesnik, zmožnost povezovanja več projektorjev preko HDMI kot tudi večzaslonski način z vgrajeno funkcionalnost nagibanja, HDBaseT povezljivost in zlivanja robov, kar omogoča združevanje več slik v eno samo panoramsko sliko brez izgub na kvaliteti, kar ponuja široke možnosti uporabe v oglaševalne namene. 

PA projektorji so idealni za uporabnike, ki iščejo večje svetle slike in fantastično kvaliteto. Z uporabo naprednega vezja so zmožni procesiranja 4K vsebin in deljenje signala med povezanimi projektorji. Postavitev večjih sistemov je običajno zahtevno in zato PA serija ponuja široko izbiro leč in celo zmožnost uporabe v portretnem načinu ali 360° nagibanju. Notranji žiroskop zaznava vsa gibanja in prilagodi pretok zraka. Tako ni potrebe po namestitvi posebne “portretne” leče. Geometrijska korekcija omogoča prikaz slike tudi na ukrivljene ali kotne površine.

Poleg podpore za ultra HD ločljivosti serija ponuja visoke zmogljivosti in izjemno kvaliteto slike za profesionalno uporabo. Kontrastno razmerje do 6,000:1 z unikatnimi funkcijami, kot je tretja generacija NECove tehnologije poimenovane Sweetvision, ki izboljša kontrastno razmerje. Tako projektorji ponujajo žive barve, bogate filmske črnine in slike, ki pritegnejo gledalca k ogledu vsebin. 10 bitni video procesor ponuja znižan hrup, napredno barvno korekcijo.

Preko širokega nabora funkcij PA serija ponuja napredne možnosti namestitve, vključno s portretnim načinom, kar je idealno za uporabo v svetu oglaševanja. Širok 2x zoom ter vodoravno in navpično nastavitev objektiva omogočajo enostavno in profesionalno namestitev. Bogata povezljivost in  in multimedijske zmogljivosti vključujejo DisplayPort, HDMI vhod in na izbranih modelih tudi HDBaseT, tehnologiji, ki v en sam LAN kabel združuje nestisnjena ultra-HD digitalna video in zvok, Ethernet, USB 2.0, do 100W moči (PoE) in različne nadzorne signale do 100 metrov daleč, kar močno poenostavlja namestitev.
Dodatno PA projektorji omogočajo zlaganje do štirih projektorjev navpično ali vodoravno in tako lahko povečajo svetilnost slike do skoraj 28,000 lumnov, kar je odlična rešitev za prikaz slike na večje zaslone ali za uporabo v okoljih z veliko okoliške umetne ali celo neposredne sončne svetlobe, kot so izložbe v trgovskih centrih z ustreznimi prosojnimi zasloni.

Funkciji slika v sliki ali slika ob sliki omogočata, da lahko en sam projektor opravlja delo dveh, ne manjka tudi podpora HD 3D signalu. Že omenjena funkcija zlivanja robov omogoča ustvaritev ene same visokoresolucijske slike z zlitjem slik več projektorjev, brez potrebe po zunanjemu razdelilcu, potrebujete le enak signal na vseh projektorjih.

PA projektorji podpirajo zunanji nadzor preko spremljanje preko LAN, NaViSet programske opreme, HTTP nadzor preko spletnega brskalnika… NaViSet Administrator 2 programska oprema omogoča oddaljeni nadzor preko LAN, ponuja vse informacije o napravah na enem mestu in enostavno upravljanje.

V skladu z NECovo Zeleno vizijo PA serija ponuja napredne eko funkcije, kot je nastavitev za nizko porabo energije. PA projektorji ponujajo hiter zagon v le nekaj sekundah, takojšnji izklop ter porabljajo le 0,16 W načinu mirovanja in tako ponujajo jasne prednosti za okolje.

Projektorji v seriji PA ponujajo 3 različne nativne ločljivosti in svetilnosti med 5200 do 7200 lumnov, ustrezni modeli podpirajo omenjeno HDBaseT tehnologijo. NEC PA serija projektorjev je tako odlična izbira za uporabo v oglaševanju, po večjih podjetjih, univerzah, muzejih, večjih sobah in avditorijih.

<< nazaj