MSI pripravlja preko 30 Intel matičnih plošč serije 8

S 23 klasičnimi modeli, 5 Gaming in 3 navijalskimi modeli MSI ponuja izredno široko izbiro za najrazličnejše okuse na osnovi Intelovega veznega serije 8. Vse MSI matične plošče so opremljene z Military Class 4 komponentami in tako lahko računate na preverjeno kvaliteto, stabilnost in dodano vrednost. Še več, MSI Z87-GD65 GAMING matična plošča je pred kratkim prejela prestižno "COMPUTEX Best Choice Golden Award" nagrado in tako postala prva matična plošča, ki je kdajkoli prejela to nagrado, kar še dodatno potrjuje MSIjevo zavezanost k ponujajanju visokokvalitetnih izdelkov.

Z87? Za igre!
Z novimi GAMING matičnimi ploščami, ki jih MSI razvija v skladu s predlogi skupnosti in profesionalnih igralcev, kot je svetovno znana ekipa Fnatic. Audio Boost ponuja senzacionalno kvaliteto zvoka in igralci lahko doživijo neverjetne podrobnosti v njihovih digitalnih bojiščih. In seveda so vse Gaming matične plošče opremljene z Killer Ethernet tehnologijo za zmanjševamje zamika. Gaming matične plošče lahko hitro prepoznate po Rdečem zmaju.

Military Class 4
Military Class 4 je novi standard, ki pokriva VSE MSI matične plošče na osnovi Intel serije 8. Vsaka komponenta je prestala strogo MIL-STD-810G testiranje. Samo vezje je dobro zaščiteno proti vlagi in temperaturi, EMI interferencam, zaščitam proti kratkim stikom na vse priključkih, odpornosti proti vlagi in temperaturi. Tako je zagotovljena daljša življenska doba in stabilnost vsake matične plošče. Nova MSI Mini-ITY serija je opremljena z novim inovativno tehnologijo real USB Power, ki je namenjena za uporabo v dražjih domačih kinih in audio sistemih, kajti izolira USB priključek od ostalega vezja in izboljša kvaliteto signala. Novi BIOS 4 je bil prenovljen in ponuja gladkejšo uporabo z novimi uporabnimi funkcijami kot je Board Explorer za grafični prikaz vseh komponent povezanih na matično ploščo in Hardware monitor z uporabnimi informacijami ter Total Fan Control za nastavljane ventilatorjev. Ta funkcija je na voljo tudi v novem komandnem centru, ki ga upravljate kar iz vašega namizja.


<< nazaj