MSI

MSI predstavlja GeForce GTX 760 Gaming grafične kartice

MSI je pravkar predstavil svojo najnovejšo grafično kartico višjega cenovnega razreda. MSI GTX 760 Gaming uporablja najnovejše NVIDIA grafično jedro GeForce GTX 760 z 2GB GDDR5 pomnilnika in PCI Express Gen 3. MSI GTX 760 Gaming prihaja z ekskluzivno MSI Gaming App programsko opremo, ki omogoča igralcem hitro preklapljanje med "navitim", Gaming in tihim načinom. Dodatno je kartica opremljena z velikima 10cm venitilatorjema, Flow Control tehnologijo, ki usmerja zrak neposredno na hladilna rebra in patentirano Propeller Blade tehnologijo, ki dopolnjuje odlične hladilne zmožnosti Twin Frozr IV. S temperaturo jedra na 71° C in stopnjo hrupa le 22,81 dB ob polni obremenitvi, GTX 760 ponuja igralcem neprekosljivo stabilnost in moč.

MSI izpostavlja, da so Military Class komponente dosegle četrto razvojno fazo in ponujajo daljšo življensko dobo in večjo stabilnost kot kdajkoli prej. Ekskluzivna Predator programska oprema ponuja igralcem, da lahko enostavno posnamejo in delijo svoja doživetja iz iger.

MSI tako s strojno kot programsko opremo ostaja zavezan ponujati igralcem računalniških iger le najbolje. Prav tako ponujajo različico GTX 760 z referenčnim hladilnikom za običajne uporabnike.

<< nazaj