Logitech

Logitech spreminja način video konferenc

Novi Logitech GROUP deluje s programi, ki so vam že dobro znani.

Logitech je najavil spremembo na področju video konferenc. Logitech GROUP predstavlja korak v smeri popolne poslovne komunikacije. Z omogočanjem simultane video konference za kar 14 oseb (celo do 20, z dodatnimi mikrofoni), daje Logitech GROUP prednost kvaliteti. Kristalno čisti zvok, izjemna HD visokoločljivostna slika, ter enostavnost in enotnost uporabe, ne glede na aplikacijo, program ali spletni sistem, ki ga uporabljate postavlja GROUP v vrh ponudbe. V samo parih minutah spremenite katerikoli prostor v konferenčno sobo.

“Nič več se ni potrebno stiskati okoli kamere na prenosniku, ali se obremenjevati s slabim prenosom komunikacije med Vami in Vašimi partnerji/strankami…“ je izjavil Scott Wharton, generalni menežer Logitechovega video oddelka. “Logitech GROUP daje uporabnikom le najboljše, vključno s širokim vidnim poljem in kristalno čistim zvokom, ter podpira veliko večino pogosteje uporabljenih programov za videoprenos.“

Tradicionalni konferenčni sestanki niso več primarna izbira za podjetja, saj se le ta vedno bolj usmerjajo na področje enostavnih, povezovalnih rešitev. Na tem „novem“ tržišču pa Logitech zopet zavzema vodilni položaj.

GROPU, kot naslednik popularne ConferenceCam CC3000e ima vgrajen full duplex, elegantno čisti zvočnik, ki omogoča da udeleženci videokonference vedno dobro slišijo prenos. Kovinski okvir izboljša akustiko, medtem ko štirje vgrajeni mikrofoni z neverjetno natančnostjo spremljajo do 14 uporabnikov hkrati v radiju do 6m od naprave (z uporabo dodatnih mikrofonov, se lahko sposobnost poveča do 20 oseb in 8,5m). GROUP pa se lahko uporablja tudi v kombinaciji z Bluetooth napravami.

Visok 90-stopinjski kot, in polna HD 1080p ločljivost zagotavljajo, da so vaši pogovori lahko tudi neverbalni. Video format H.264 in do 10x HD povečava pa zagotavljajo kvaliteto tudi pri nekoliko oddaljenih predmetih. 
 

<< nazaj