LOGITECH

Logitech predstavlja prenosni brezžični zvočnik s kristalno čistim zvokom

Logitech predstavlja prenosni brezžični zvočnik s kristalno čistim zvokom. S preprosto povezljivostjo in vpadljivim dizajnom je Logitechov mobilni zvočnik X100 kot naročen za na pot.

Logitech je danes razkril mobilni zvočnik Logitech® X100, ki se ponaša z neomejeno prenosljivostjo in vrhunskim zvokom ter je zasnovan za ljudi z aktivnim življenskim slogom.

S sapo jemajočim dizajnom Logitech mobilni zvočnik X100 proizvaja kristalno čist zvok kljub svoji majhnosti. Ne glede na to kje ga uporabljate se Logitech X100 prilagaja vašim potrebam z Bluetooth® povezljivostjo, peturnim trajanjem baterij in vgrajenim mikrofonom za prostoročno telefoniranje. 
“Logitech mobilni zvočnik X100 smo razvili, da bi omogočili intuitivno priklopi-in-poženi izkušnjo,” je povedala Danka Prah pri Logitechu. “Po zaslugi njegove kompaktne zasnove ga lahko vzamete kamorkoli, brezžično pretakanje glasbe preko naprave z Bluetoothom pa je enostavno. Je idealni sopotnik.”

Logitech mobilni zvočnik X100 je na voljo v petih drznih barvah, ki še poudarijo njegov vpadljivi stil in sicer so to siva, rumena, oranžna, rdeča in zelena. Poleg tega je s priročnim mikro-USB kablom enostavno napolniti vgrajeno litij-ionsko baterijo tako da je ta pripravljena zažigati na vaši naslednji avanturi.

Cena in razpoložljivost
Za Logitech mobilni zvočnik X100 se pričakuje, da bo v Evropi na voljo v začetku januarja 2014 po predlagani maloprodajni ceni 49,99 €. Za več informacij prosimo obiščite www.logitech.com.

<< nazaj