LOGITECH

Logitech predstavlja paleto zanimivih proizvodov, ki vas bodo spremljali na vaši poti, izvrstno dopolnili vaš Ultrabook ali Mac, vam predvajali glasbo, vam olajšali upravljanje z računalnikom na televizorju in še več.

 

Logitech TK820 je nov način nadzora in navigacije z vašim računalnikom. Tipkovnica ima vgrajeno sledilno ploščico, na katero lahko tipkate in premikate. Sama ploščica je večja kot so običajno na prenosnih računalnikih in tako imate več prostora za upravljanje Windows 8 sistema z podprtimi 13 unikatnimi gibi.

- vgrajena velika sledilna ploščica z vgrajenim klikom po celotni površini
- brezžična povezava preko Logitech Unifying
- kompaktna velikost prihrani na prostoru
- PerfectStroke™sistem tipk za tiho in udobno tipkanje
- Incurve™ tipke so oblikovane kot blazinice na vašem prstu

 

Logitech T630 je narejena iz brušenega kovinskega ohišja in svilnato gladke površine občutljive na dotik. Miška odlično dopolnjuje izgled vašega Ultrabooka in je zaradi majhne velikosti in lahkosti prav tako ultraprenosna kot vaš tanki prenosnik.

- podpora Windows 8 navigaciji
- ena miška - več naprav! Easy-Switch™ tehnologija omogoča enostavno preklapljanje med več Bluetooth napravami z enim premikom stikala
- velikost le 8cm x 5cm
- hitro polnjenje: le ena minuta polnjenja preko USV vhoda omogoča dodatno uro dela


 

T631 miška je podobna kot T630, le da je oblikovana kot odlična dopolnitev vašega MacBook ali MacBook Air prenosnika, saj je narejena iz v elegantni brušeni kovini in v večni srebrnobeli barvi.

- podpora Multi-Touch navigaciji v OS X


 

Presenetljivo močni za svojo velikost, Logitech Z50 zvočniki ponujajo 10W moči. Zaradi svoje majhne velikosti so primerni za prenašanje skupaj s prenosnikom, tablico ali MP3 predvajalnikom. Delovanje je preprosto, priklopite jih in že delujejo. Zvočniki so na voljo v v delfinsko sivi, mageneta in oceansko modri barvi.

 

 

 

 

<< nazaj