LOGITECH

Logitech PowerShell Controller + Battery - novo obdobje Mobile Gaminga

Logitech, vodilni inovator v dodatkih za igranje, je danes predstavil svoj najnovejši izdelek kontroler Logitech PowerShell z vgrajeno baterijo, namenjen igranju na iPhone 5s, iPhone 5 in iPod touch napravah z operacijskim sistemom iOS 7.

Ko napravo iPhone ali iPod touch vstavite v kontroler na enak način, kot postavljate zaščitno masko na mobilnem telefonu, je igralna  konzola pripravljena za uporabo. Vsi analogni gumbi na kontrolerju Logitech PowerShell so vam na dosego roke in nudijo prepoznavno izkušnjo igranja na konzolah.
Ko mobilni telefon postavite v kontroler, boste med igranjem videli cel zaslon, kar bo zagotovilo maksimalen užitek ob igranju. Zahvaljujoč prijetni obliki kontrolerja lahko igranje odslej traja veliko dlje. Glede na to, da ta prenosni kontroler lahko spravite v žep ali torbo, ga lahko v vsakem trenutku uporabite za igranje na svojem mobilnem telefonu.


"Ustvarili smo kontroler za resnično doživetje igranja na mobilnih telefonih s sistemom iOS 7," je povedal Ehtisham Rabbani, generalni menedžer poslovanja Logitech gaming in dodal: "Naša raziskava je pokazala, da 87 % iPhone in iPod touch uporabnikov na svojih napravah igra igre ter smo sklenili, da je zdaj pravi čas za predstavitev revolucionarne naprave za novo dimenzijo mobilnega igranja."
Medtem ko bo vaš iPhone ali iPod touch v kontrolerju, boste še vedno imeli dostop do tipk za vklop in izklop telefona, kamero, zvok, slušalke in polnilec. Kontroler ima 1500 mAh baterijo, ki povečuje zmogljivost baterije vaše iPhone 5s, iPhone 5 ali iPod touch naprave, obe bateriji pa lahko hkrati napolnite, ne da bi potegnili telefon iz kontrolerja.

Kontroler je skladen z dolgim seznamom priljubljenih iger, ki izkoriščajo nove možnosti operacijskega sistema iOS 7, vključujoč Bastion, Fast & Furious 6, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD in Nitro, kot tudi z drugimi igrami, ki se lahko kupijo v Applovi spletni trgovini App Store.

Cena in dostopnost
Od danes naprej potekajo v Applovi spletni trgovini App Store online prednaročila za nakup kontrolerja Logitech PowerShell z baterijo po priporočeni ceni 99,99 EUR.
Drugi svetovni distributerji pričakujejo izdelek decembra. Prosimo, da za več informacij obiščete gaming.logitech.com ali Logitech blog.

<< nazaj