LOGITECH

Logitech razkril prvo tipkovnico, zasnovano za vaš računalnik, pametni telefon in tablico

Logitech je pred kratkim razkril Logitech® Bluetooth® tipkovnico za več naprav K480, prvo namizno tipkovnico zasnovano za uporabo z do tremi napravami, ne glede na računalniško platformo. Sedaj lahko na vašem računalniku tipkate poročilo in z zasukom številčnice Easy-Switch™ odgovorite na sporočilo na vašem pametnem telefonu ter napišete tvit na vaši tablici. Ta univerzalna tipkovnica je lahko istočasno povezana s tremi različnimi Bluetooth brezžičnimi napravami, ne glede na to ali uporabljate računalnik z operacijskim sistemom Windows®, Mac® ali Chrome OS™ ali tablico oz. pametni telefon z Android™ ali iOS.

“Potrebe tipkanja so se razvile in uporabniki računalnikov tipkajo na večih zaslonih ter pogosto uporabljajo dva ali tri različne operacijske sisteme,” je povedala Charlotte Johs, globalna podpredsednica računalniške periferije pri Logitechu. “S pomočjo Logitech Bluetooth tipkovnice za več naprav K480 lahko delate, ustvarjate in komunicirate enostavno, hitro in udobno, ne glede na to katero računalniško napravo ali platformo uporabljate.”

Na namizni tipkovnici polne velikosti z znano razporeditvijo tipk in vsemi najbolj uporabljanimi bližnjicami lahko tipkate v popolnem udobju. Trpežno integrirano stojalo stabilno drži vaš telefon ali tablico pod ravno pravšnjim kotom za branje medtem ko tipkate. Z izbiro dveh barvnih shem je ta tipkovnica zasnovana tako, da vam ni potrebno žrtvovati sloga, saj se zlije z dekoracijo vašega doma.

Cena in razpoložljivost
Za Logitech Bluetooth tipkovnico za več naprav K480 se pričakuje, da bo v ZDA in Evropi na voljo v začetku septembra 2014, po predlagani maloprodajni ceni 49,99 €. Za več informacij prosimo obiščite www.logitech.com/news/K480.

 

<< nazaj