LACIE

Porsche Design na vaši mizi in v vašem žepu! LaCie Porsche Design so ultimativni spoj dizajna in hitrosti in vam ponujajo več kot samo shrambo podatkov.

Zunanji diski in USB ključki z oznako LaCie Porsche Design so tako ultimativni spoj dizajna in hitrosti in vam ponujajo več kot samo shrambo podatkov, z ohišjem iz brušenega aluminija se namreč tudi modni dodatek. Brezčasna elegantna in ekskluzivna oblika je prejela več nagrad na mednarodnih sejmih, med drugim prestižna reddot in if. Seveda oblika ni vse, zato Porsche zunanji diski uporabljajo hitri USB 3.0 prikjuček.

LaCie ponuja več različnih modelov zunanjih diskov za različne namene uporabe. Porsche Design P'9230 prihaja z elegantnim ohišjem iz 5mm brušenega aluminija in zaradi ni namenjen, da bi ga imeli vedno s seboj in zato sta tu tudi manjša Porsche Design Mobile P'9220 v temnem in P'9223 s svetlejšem 3mm aluminijastem ohišju. Kralj elegantne prenosnosti je Porsche Design Slim P'9223, ki je po besedah proizvajalca narejen posebno za uporabnike Apple Mac prenosnikov. Tanjši kot nova MacBook Pro and MacBook Air Slim Drive uporablja enak sofisticiran aluminijast zaključek in je skladen z Apple Time machine za enostavno ustvarjanje varnostnih kopij.

Porsche Design USB Key združuje Porche Design obliko in LaCie funkcionalnost. Narejen je namreč iz trdnega jekla in tako ne žrtvuje trdnosti na račun majhnosti. Tako je lahko brez skrbi pritjen na vaš obroček s ključi in vaši podatki so lahko vedno z vami.

Za vse LaCie Porsche Design naprave je na voljo Private/Public programska oprema, ki poskrbi, da so vaši podatki varni tudi znotraj. Z njo lahko svoje podatke zaščitite z geslom in AES 256 enkripcijo.

 

Francosko podjetje LaCie je proizvajalec visokokvalitetne digitalne shrambe, ki v sodelovanju s priznanimi oblikovalci združuje privlačen dizajn z vrhunsko tehnologijo. V njihovem naboru izdelkov lahko najdemo zunanje trde diske, USB ključke, omrežne shrambe... Acord-92 je zastopnik za LaCie izdelke v Sloveniji.

<< nazaj