KINGSTON

Razširite svojo mobilno shrambo in ostanite povezani na vaši poti s Kingston MobileLite Wireless G2.

Razširite svojo mobilno shrambo in ostanite povezani na vaši poti s Kingston MobileLite Wireless G2.

Povprečni pametni telefon ima za shranjevanje na voljo samo okoli 70% svoje kapacite in veliko tabličnih računalnikov nima ustreznih priključkov, kar hitro privede do pomanjkanja prostora. Kingston MobileLite Wireless G2 vam omogoča povezavo Flash kartice ali USB ključa. MobileLite Wireless G2 ustvari svoj Wi-Fi signal in omogoča uporabniku objavljanje slik in posnetkov na socialna omrežja in pretakanje vsebin na več naprav naenkrat. MobileLite omogoča hitro in enostavno deljenje vsebin in sprosti prostor za epošto in igre. 

Še več, MobileLite Wireles G2 je tudi polnilec in vam omogoča, da 2x napolnite vaš pametni telefon in s tem poveča vašo mobilnost.

Z MobileWireless G2 ostanete povezani, saj lahko deluje kot prenosni usmerjevalnik z vgrajenim Ethernet portom za dostop do interneta na vaši poti. Prav tako lahko poveže na druga brezžična omrežja, ko neposredna povezava ni mogoča.

Kingston ponuja 2 leti garancije in tradicionalno zanesljivost.

- USB in SD - bere SD, SDHC, SDXC in microSD (s priloženim adapterjem)
- vmesnik Wi-Fi 802.11g/n z brezžično varnostjo (WPA2)
- polnljiva baterija - do 13 ur nenehne uporabe, vgrajena 4640 mAh baterija
- brezžično premikajte datoteke na ali z MobileLite brezžične aplikacije in MobileLite Wireless
- Camera Roll podpora omogoča uporabniku premikanje fotografij z mobilne naprave na MobileLite Wireless za sprostitev shrambe
- USB na Micro USB kabel priložen
- 129.14mm x 79.09mm x 19.28mm, 171g
- kompatibilne naprave: iPad2, iPad (3rd Gen), iPad (4th Gen), iPad mini, iPad Air3, iPhone 4/4S/53, iPod touch3, Kindle Fire, Kindle Fire HD, Android (4.0+)

<< nazaj