KINGSTON

Novi Kingston stilski in barviti USB ključki

Kingston® Technology, vodilni proizvajalec pomnilniške opreme redno širi svojo ponudbo, najnovejši posodobitvi sta modni DataTraveler Mini USB 3.0 in barviti DataTraveler Generation 4.
 

DataTraveler Mini 3.0 je idealna izbira za uporabnike, ki iščejo majhen modni ključek ter zahtevajo prednosti najnovejše tehnologije USB 3.0. DataTraveler Mini 3.0 je na voljo v več barvah glede na velikost med 16 in 64GB ter ponuja do 70MB/s hitrosti branja in do 15MB/s zapisovanja. Tako hitro postane nepogrešljivi dodatek vašemu digitalnemu življenju, saj ga kovinsko ohišje ščiti med prenašanjem skupaj s ključi ali v torbici. Majhna velikost omogoča uporabo tudi tam, kjer je malo prostora va vklop več USB naprav. Tako imate lahko vaše slike, posnetke in dokumente vedno na dosegu roke v priročni in lepi obliki.

DataTraveler Mini 3.0 je na voljo v sledečih barvah in velikostih:
16GB - rdeča
32GB - cyan
64GB - srebrna/siva

 

DataTraveler® Generation 4 (G4) je na voljo v velikostih in barvah med 8 in 128GB in ponuja vse prednosti in hitrosti USB 3.0 tehologije, seveda lahko USB 3.0 ključke uporabljate tudi v starejših USB 2.0 vhodih. Z obročkom v različnih barvah omogoča prenašanje skupaj z vašimi ključi. Praktičen pokrovček ščiti sam priklop pred poškodbami.

DataTraveler Generation 4 je na voljo v sledečih barvah in velikostih:
8GB - rumena
16GB - modra
32GB - rdeča
64GB - vijolična
128GB - zelena


 

Vsi Kingston DataTraveler USB ključki ponujajo 5 let garancije in legendarno Kingston zanesljivost.

<< nazaj