KINGSTON

Kako prenašati prenašati podatke na potovanju ali terenu?

Ali ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste na potovanju ali doma želeli prenesti slike in filme z vašega fotoaparata na računalnik, toda ta ni imel vgrajenega bralnika za vašo spominsko kartico? Znani proizvajalec pomnilniške opreme Kingston ponuja rešitve ravno za to težavo.


Kingston MobileLite G3 hitro postane nepogrešljiv del vaše prenosne opreme poleg fotoaparata, telefona ali prenosnih predvajalnikov. Zaradi majhne velikosti je primeren za pot, vsi konektorji se lahko skrijejo v samo ohišje in se tako zaščitijo pred poškodbami. Hitrost prenosa ni težava, saj za priklop uporablja najnovejši standard USB 3.0, ki pa je seveda skladen tudi s starejšimi USB 2.0 priključki. Uporabljate ga lahko za branje SD/SDHC/SDXC in microSD/SDHC/SDXC kartic. Kupite ga lahko v naši trgovini PCplus.

 

Kingston USB 3.0 Media Reader je idealen spremljevalec fotografov, snemalcev, oblikovalcev in studiev. Nanj se lahko zanesete za hitro premikanje podatkov med različnimi napravami, saj podpira najnovejši standard USB 3.0. Seveda ne potrebuje dodatnih namestitev, ohišje je narejeno iz kovine in priložen je 90cm kabel za enostaven priklop. Podpira širok nabor formatov spominskih kartic: CompactFlash, CF Type I (UDMA 0-6), CF Type II (UDMA 0-6), SD, SDHC, SDHC UHS-I, SDXC, SDXC UHS-I, microSD, microSDHC, microSDXC, Memory Stick/M2, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick M2. Kupite ga lahko v naši trgovini PCplus.

<< nazaj