Acord-92 je postal uradni distributer podjetja COBY v Sloveniji!

COBY je leta 1991 ustanovil Young Dong Lee z namenom ponujati kvalitetne in inovativne elektronske naprave za vse uporabnike, ne glede na njihov prihodek. V začetku se je podjetje v večini usmerjalo v proizvodnjo slušalk, kasetnih predvajalnikov in audio&video dodatkov ter kasneje v CD predvajalnike in prenosne stereo sisteme. Z novim tisočletjem so prispele nove tehnologije in COBY je uspešno sledil trendom z vstopom na trg prenosnih DVD predvajalnikov in še bolj uspešno na trg digitalnih okvirov za fotografije, kjer je prevzel status vodilnega proizvajalca v ZDA. Kmalu nato so svoje pridobljene izkušnje z zasloni usmerili še v proizodnjo majhnih TV naprav in TV/DVD kompletov.

Coby se sedaj uvršča med vodilne igralce na trgu industrije LED in CCFL  zaslonov. Uspešno so predstavili 3D televizorje in revolucionarne 3D zaslone brez uporabe očal in dopolnjujejo ponudbo s pametnimi Internet televizijami, ki jih poganja Android operacijski sistem. V zadnjih letih se trg usmerja v tablične računalnike in Coby je hitro postal eden glavnih igralcev v proizvodnji tabličnih računalnikov z Android operacijskim sistemom.

V svoji kratki zgodovini v svetu industrije elektronskih naprav je Coby doživel hitro rast in velike spremembe v svojih prodajnih programih, toda vedno obdržal svojo usmerjenost v ponujanje visokokvalitetnih izdelkov za vsakdanjega uporabnika.

Iz njihovega programa vam nudimo:

 

 

Tablični računalniki Dodatki za tablične
računalnike
Digitalni predvajalniki
Android tablični računalniki Univerzalni kit MP3/MP4 predvajalniki

 

<< nazaj