ASUSTOR

ASUSTOR je oznanil prihod najnovejše različice ASUSTOR Data Master 2.4 operacijskega sistema za vse NAS naprave.

ASUSTOR je oznanil prihod najnovejše različice ASUSTOR Data Master 2.4 operacijskega sistema za vse NAS naprave. Vsi uporabniki ASUSTOR NAS strežnikov lahko preko spleta nagradijo na ADM 2.4 in začnejo uporabljati nove in izboljšane funkcije, ki izboljšajo in optimizirajo uporabniško izkušnjo in pohitrijo delovanje sistema.

Novosti v ADM 2.4 vključujejo:

- Popolnoma nov mehanizem za enkripcijo deljenih map, ki efektivno izboljša hitrosti enkripcije in pravilno sprosti prostor, ki so ga zasedale že izbrisane datoteke. V nastavitvah se nahaja funkcija, ki brez težav pretvori mape, ki so bile šifrirane s prejšnjo metodo.
- Novo dodana podpora za SSD Trim, ta funkcija omogoča SSDjem, nameščenim v NAS, da obdržijo stabilne hitrosti branja in pisanja in obenem nadzirajo frekvenco prepisovanja posameznih blokov in s tem podaljšajo življenje SSDjev.
- Novo dodan SNMP Network Management Protocol ponuja nabor standardov, ki nadzornikom na enem mestu omogočajo zbiranje informacij z vse mrežne opreme za lažji nadzor in upravljanje. ADM 2.4.0 podpira SNMP v1, v2c, v3.
- Sedaj lahko uporabniki ustvarijo seznam zaupanja in ustvarijo "črne" in "bele" sezname z uporabo IPja ali območja preko Geo IP modula.
- Optimiziran File Explorer, uporabniki lahko sedaj intuitivno kliknejo z desnim gumbom na miški in izberejo funkcijo predogleda za predvajanje videov, glasbe in slik, medtem ko brskajo po multimedijskih datotekah z ADM File Explorer.

ADM 2.4 je uradno na voljo za uporabnike vseh ASUSTOR NAS naprav. ASUSTOR priporoča uporabnikom, da nadgradijo na najnovejšo različico.

Za več informacij obiščite: http://www.asustor.com
Za več informacij o ADM 2.4 obiščite: http://adm.asustor.com/

<< nazaj