ASUSTOR

ASUSTOR uradno predstavlja Surveillance Center 2.3

Surveillance-Center-2.3

Surveillance-Center-2.3

Bolj podrobno upravljanje z dovoljenji z različnimi skupinami, več avtomatizacije za različne naloge, poenostavljene in intuitivne zaslonske kontrole in novo dodana kompatibilnost za še več proizvajalcev kamer za še več opcij in fleksibilnosti za ustvarjanje idealnega nadzornega sistema.

ASUSTOR je pred kratkim oznanil, da je Surveillance center uradno nadgrajen na različico 2.3. Vsi uporabniki ASUSTOR NAS naprav so vabljeni, da prenesejo aplikacijo in izkusijo novosti v najnovejši različici.  

“Z globalno rastjo povpraševanja po IP nadzornih sistemih smo zelo zadovoljni, da predstavljamo Surveillance Center 2.3 za ozpolnitev teh zahtev,” je dejal James Su, produktni vodja na ASUSTOR. “ta nova različica poviša stabilnost sistema in avtomatizira več funkcij kot kdajkoli prej. Prepričano smo, da bo navdušila vse naše uporabnike po svetu.”

Surveillance Center 2.3 vključuje še močnejše funkcije za profesionalne nadzorne aplikacije. Visoko fleksibilna avtomatizirana pravila omogočajo administratorjem, da prilagodijo pravila za upravljanje z alarmi. Ko se pojavi dogodek, lahko sistem izbere različne ukrepe, gelde na tip dogodka in čas, v katerem se je dogodek zgodil. Enostaven zaslonski nadzor ponuja gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo medtem ko različne vloge v upravljanju omogočajo bolj detaljna dovoljenja, ki omogočajo administeratorju, da ustvari različne vloge za uporabnike glede na njihove odgovornosti, administrativne naloge in prenose v živo, ki jih imajo na voljo. Še več, zaznavanje tujih objektov za IVA (Inteligent video analytics) omogoča uporabniku hitro iskanje in zaznavanje, ali se je tuj objekt pojavil v specifičnem okolju (na primer torba, škatla ali oseba) in tako lahko hitro najde pravi posnetek. Ta nadgradnja prav tako dodaja kompatibilnost s kamerami proizvajalcev ACTi, BUFFALO in PLANET.

Za več informacij obiščite: http://www.asustor.com
Za več informacij o Surveillance Center 2.3 obiščite: http://www.asustor.com/nvr
Poln seznam kompatibilnih IP kamer: http://www.asustor.com/service/ipcam?id=ipcam
Nakup ASUSTOR NAS naprave: www.pcplus.si

<< nazaj