ASUSTOR

Novi ADM 2.3 za ASUSTOR NAS naprave

ASUSTOR je oznanil, da vse NAS naprave serij 6, 3 in 2 nadgrajujeo na novi ADM (ASUSTOR Data Master) 2.3 operacijski sistem. Uporabniki bodo lahko uživali v novo oblikovanim uporabniškem vmesniku, povišanih hitrostih prenosa, enostavno integracijo z Windows AS infrastukturo, ACL napredno upravljanje z datotečnimi dovoljenji in ekskluzivno multimedijsko aplikacijo LooksGood skupaj z AiVideo aplikacijo za mobilne naprave. ADM 2.3 ponuja bogato ponudbo novih aplikacij za multimedijsko in poslovno uporabo.

ADM 2.3 nov, svež in moderen vmesnik optimizira nalagalne čase i ponuja gladkejšo večopravilnost. Podpora za SMB 2.0 poveča hitrosti prenosov za 30-50%. Po nadgradnji na ADM 2.3 bodo lahko uporabniki uživali v različnih poslovnih aplikacijah in funkcijah, kot je TFTP podpora in integracija v Windows AS infrastuturo. Multimedijska funkcinonalnost se razširjuje z beta različicami za LooksGood NAS aplikacijo in AiVideo mobilno aplikacijo za Android.

"ADM 2.3 je bil ekstremno dobro sprejet po zagonu z našimi AS70 serijo"m je dejal Steve Huang, produktni vodja pri ASUSTOR, "Sedaj smo veseli da ponujamo ASM 2.3 za ves razpon našin NAS naprav. Skupaj z močni novimi poslovnimi funkcijami v ADM 2.3 prav tako ponujamo beta verzije LooksGood in AiVideo, ki razširujejo multimedijske zmožnosti ASUSTOR NAS in omogočamo našim uporabnikom prilagojeno oblačno shrambo z neomejenimi zmožnostmi."

Nove funkcije v ADM 2.3
- osvežen in moderniziran uporabniški vmesnik, ki ponuja izboljšano gladkost brskanja in hitrost
- nova stran za vpis s prilagodljivimi stili za ustvaritev unikatne izkušnje
- podpora za TFTP strežnik
- podpora ta proxy strežniške povezave
- ACL napredno upravljanej dovoljenj ponuja dodatno uporabnost za IT profesionalce
- pametni način spanja omogoča trdim diskom da samodejno vstopijo v hibernasijo, ko mirujejo za določen čas in tkao efektivno varčujejo z energijo
- SMB 2.0 podpora zviša hitrosti v Windows omrežju za 30-50%

Nove aplikacije

LooksGood in AiVideo
LooksGood je močan spletni multimedijski predvajalnik, ki ponuja dve glavni funkciji: Media Explorer in TV Recordings. Media Explorer ponuja način brskanja po mapah, ki omogoča uporabnikom, da pregledujejo vse slike in videe shranjene na NASu in jim ponuja zmožnost, da jih predvajajo na spletu. TV Resdordings funkcija omogoča uporabnikom, da uporabljajo podprte USB digitalne TV dongle za neposredno sprejemanje DVB-T/DTMB digitalni TV signal za HD pretakanje in snemanje. Dodatno LooksGood ponuja 7 dnevni TV programski vodič, ročno in ponovljeno nastavitve snemanja skupaj z zmožnostjo za začetek snemanja prej ali kasneje za fleksibilni spored. LooksGood se lahko združuje z AiVideo mobilno aplikacijo, ki omogoča uporabnikom da svoj digitalni TV in video vzamejo kar s seboj. Lahko je HD 1080p pretakanje videa ali najljubše TV oddaje, uporabnik bo imel popoln dostop na dosegu roke. LooksGood in AiVideo ponujata hiter in intuitiven uporabniški vmesnik, s priročno organiziranimi posnetimi programi, ki jih lahko hitro najdete.

- vgrajen Media Explorer in TV Recordings
- podpora pregledovanju jpg, jpeg, bmp, png, gif, tif slikam in predvajanju videa
- podpora podnapisom srt in ass

Mail Server uradna različica
Ponuja jedrnat vmesnik in kompletno funkcionalnost, ki ponuja uporabnikom v podjetjih enostaven poštni strežnik.
- vsak ADM račun postane ločen poštni račun
- ponuja IMAP in POP3 protokole
- spremljanje aktivnosti
- varnostne kopije za kritično pošto
- vgrajen antivirus
- filter za nezaželeno pošto

Za več informacij o izdelkih obiščite: http://www.asustor.com
ADM 2.3 Live Demo: http://www.asustor.com/live_demo
Za več informacij o ADM 2.3 obiščite: http://adm.asustor.com/

<< nazaj