ASUSTOR

ASUSTOR predstavlja Surveillance Center 2.2 Beta

ASUSTOR je pred kratkim oznanil prihod beta različice njihovega Surveillance centra 2.2. Nova verzija ponuja polno podporo za ONVIF Profile S, kar ponuja sistemskim integratorjem več fleksibilnosti in izbire, ko postavljajo nadzorne sisteme. Poleg tega ponuja intuitivni PTZ nadzor in izboljšan prikaz na Mac sistemih. Novi interaktivni elektronski zemljevidi ponujajo vizualni nadzor za administratorje, ki tako dobijo celoten pregled vseh IP kamer, ki so postavljene v velikih nadzornih okoljih in tako lažje in hitreje nadzorujejo trenutno situacijo. Ko se pojavi nek dogodek, se nemudoma prikaže tudi na zemljevidu in tako administrator hitro vidi lokacijo dogodka in spremlja video prenos v realnem času. Administrator lahko tako hitro ukrepa in tako efektivno zniža potencialno škodo.

ASUSTOR Surveillance Center je prvi na svetu, ki podpira HDMI lokalni izhod in uporabniku ponuja štiri brezplačne kanale za kamere in podporo za Windows in Mac brskalnike. Dodatno AiSecure, mobilna verzija Surveillance Centra, omogoča uporabniku spremljanje kamer s kjerkoli in kadarkoli. Z nadgradnjo na Surveillance Center 2.2 lahko uporabniki uporabljajo intuitiven čarovnik za iskanje in nastavitev ONVIF Profile S kompatibilnih naprav. Prav tako je tu kompatibilnost za ONVIF senzorje gibanja in alarmne naprave. PTZ funkcionalnost poleg približevanja omogoča uporabniku nagibanje in vrtenje kamer gor, dol, levo in desno ter nastavljanje gibanja na določene točke. Nastavitve omogočajo konfiguracije video formatov, resolucije, kvalitete, prenos zvoka...

Surveillance Center prinaša podporo interaktivnim zemljevidom. Ko se zgodi nek alarmni dogodev, se ustrezna IP kamera ali alarmna naprava na zemljevidu obarva rdeče in s tem prikaže mesto dogodka. Uporabnik lahko nato klikne na IP kamero na vmesniku ter si ogleda prenos v živo.

Surveillance Center 2.2 beta je na voljo za vse ASUSTOR NAS naprave. Brezplačno ga lahko prenesete preko ASUSTOR App Central.

 

Za nakup ASUSTOR NAS naprav http://www.pcplus.si/nas-naprave/asustor

Za več informacij o izdelkih obiščite http://www.asustor.com

Za poln seznam kompatibilnih IP kamer obiščite http://www.asustor.com/service/ipcam?id=ipcam

O Surveillance Center 2.2 beta: http://www.asustor.com/betaNVR

<< nazaj