ASUS

ASUS na trg pošilja RT-AC87 AC2400 gigabitni brezžični usmerjevalnik!

ASUS na trg pošilja RT-AC87, prvi Wave 2 802.11ac brezžični usmerjevalnik za domače uporabnike in najhitrejši 5GHz usmerjevalnik s hitrostmi do 1.73 Gbps. Poganja ga nagrajeni Quantenna QSR1000 4x4 MU-MIMO vezni nabor in z njim ASUS RT-AC87 ponuja hitrosti in domet brez konkurence ter odlično uporabniško izkušnjo.

"Medtem ko se število brezžičnih naprav v hiši povečuje, se izboljšuje tudi kvaliteta Wi-Fi signala. Naši uporabniki cenijo visoke hitrosti brezžičnega omrežja in pomembnost zanesljive povezave za pretakanje podatkov in vsebin. RT-AC87 uporabnikom ponuja najvišje hitrosti v svojem razredu kot tudi izreden domet in zanesljivost", je dejala Margaret Chen, predsednica Open Platform Business (OPBG) Group za ASUS Computer International.

Najvišje hitrosti, najdaljši doseg, najboljša zanesljivost
RT-AC87 uporablja 4 zunanje antene in Universal Beamforming za najdaljši doseg preko doma ali pisarne. Izboljša namreč tudi moč signala in hitrosti tudi do starejših 802.11a/b/g/n naprav. Dosega hitrosti do 1.73 Gbps in je tako idealna izbira za pretakanje HD videa, ultra odzivno igranje in izredno hitro deljenje velikih datotek. Napredna MU-MIMO tehnologija omogoča pretakanje bogatih vsebin na več naprav v vsak kot vaše hiše ali pisarne v polni 1080p ali 4K Ultra HD resoluciji.

Z MU-MIMO lahko RT-AC87 ustvari skupine več naprav, za katere lahko poskrbi istočasno, medtem ko starejši 802.11n in 802.11ac usmerjevalniki lahko naenkrat pretakajo samo eni napravi. MU-MIMO močno izboljša efektivnost Wi-Fi omrežja in odstrani ozko grlo, ko je povezanih več naprav. Nadalje več anten na RT-AC87 ter napredno ustvarjanje snopov zniža količino motenj v signalu in izboljša zanesljivost.

Na RT-AC87 je nameščen izboljšani ASUSWRT spletni uporabniški vmesnik, ki ponuja 30 sekundno namestitev in veliko naprednih možnosti.

ASUS AiCloud 2.0 je ekskluzivna aplikacija, ki spremeni usmerjevalnik v močni oblačni strežnik. Datoteke, shranjene v omrežju, na priključeni USB shrambi ali na ASUS WebStorage se enostavno sinhronizirajo z uporabo ASUS Smart Sync funkcije. Uporabnik lahko enostavno deli datoteke s prijatelji, sodelavci in družinskimi člani s pošiljanjem povezave preko e-pošte, sporočila ali preko socialnih omrežij. Uporabniki lahko dostopajo do svojih podatkov preko AiCloud spletnega vmesnika ali preko brezplačne AiCloud aplikacije za Android in iOS naprave. Tako lahko sinhronizirajo, delijo in pretakajo svoje vsebine kjerkoli so.

<< nazaj