ASROCK

ASRock predstavlja zmogljivo mini-ITX gaming postajo!

ASRock predstavlja zmogljiv in atraktiven mini-ITX gaming barebone sistem!

Samo ohišje je oblikovano v sodelovanju z BMW oblikovalsko ekipo (od tu ime M8). Ohišje je majhno, lahko in nadvse atraktivnega futurističnega gamerskega videza. Narejeno je iz kombinacije jeklene notranjosti ter aluminjaste ter plastične zunanjosti z zunanjimi merami 372 x 123 x 400mm. Stranica se zapre z magnetom, kar omogoča enostavno sestavljanje in zamenjavo. Vgrajen je vse-v-enem OLED A-command gumb za vklop in tudi nadzor računalnika ter upravljanje z njegovimi funkcijami, prikaz obremenitve, glasnosti, senzor gibanja pa poskrbi za pravilen prikaz na zaslonu, tudi ko je ohišje postavljeno v ležeči položaj.

V ohišje je ASRock je v mini-ITX ohišje vgradil zmogljivo matično ploščo z veznim naborom Intel Z87-M8 s podporo za najnovejšo serijo Intel Core procesorjev. Prav tako je že vgrajen napajalnik proizvajalca SFX z močjo 450W. Za hlajenje so poskrbeli s štirimi vgrajenimi ventilatorji, dvema 70mm na zgornji in prav tako dvema 70 mm na spodnji strani. Vgadite lahko dvorežno grafično kartico polne velikosti in en 3.5" ter en 2.5" trdi disk.

Poskrbeli so tudi za vse, kar igralec potrebuje za najboljši igračarski užitek in priročno uporabo. Tako v sistemu najdemo 7.1 HD zvočno kartico z Creative Sound Core3D, gigabitni LAN, 4x USB 3.0 priključke, Display Port in HDMI izhode, čitalec kartic, najnovejšo WiFi 802.11 ac brezžično povezavo, ki omogoča hitrosti do 867Mbps in celo Bluetooth v4.0! Posebna funkcija Key Master vsebuje dve glavni funkciji, Sniper Key in Macro Key, preko katerih lahko izboljšate svojo miško in tipkovnico s snemanjem zaporedij, "snper" načini za vašo miško, hitrosti osveževanja in zamike.

<< nazaj